Andreea Antonescu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea: „Tot felul de lucruri care apar”

Andreea Antonescu a vorbit deschis despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea.

Andreea Antonescu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea: "Tot felul de lucruri care apar"

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au răcit relațiile de prietenie, iar în ultima perioadă nu și-au mai vorbit. Recent, Andreea Antonescu a făcut dezvăluiri despre relația fostei sale colege de trupă și partenerul ei, Victor Cornea, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Antonescu, despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea

Andreea Antonescu și-a exprimat opinia cu privire la un eveniment recent din viața fostei sale colege de trupă. În urmă cu câteva luni, fanii au speculat că Andreea Bălan s-ar fi căsătorit, după ce pe o legitimație primită la Atena, unde partenerul ei, Victor Vlad Cornea, se antrena pentru Cupa Davis, ea a apărut cu numele lui de familie. Andreea Antonescu a spus astfel că prezentatoarea de la Te cunosc de undeva ar trebui să fie obișnuită deja cu astfel de situații și să nu se mai lase afectată de articolele publicate despre ea.

Totodată, cântăreața a precizat că Andreea Bălan este foarte fericită alături de jucătorul de tenis, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună.

„Andreea ar trebui să fie obișnuită cu tot felul de lucruri care apar de nicăieri. Orice gest, la urma urmei, este analizat. Cea mai mică chestie este analizată. Adevărul îl știm noi foarte bine! Suntem cât se poate de transparente pe paginile noastre de social media. De exemplu, nu îmi place să expun chiar tot ce se întâmplă în casa și în familia mea, dar sunt anumite lucruri pe care le împart cu prietenii de acolo! Andreea e fericită și asta le doresc tuturor celor care își caută fericirea!”, a declarat Andreea Antonescu pentru ego.ro.

Andreea Bălan a vorbit despre destrămarea trupei Andre

Andreea Bălan a explicat motivul conflictului cu Andreea Antonescu din trecut, dezvăluind că cele două nu mai sunt apropiate în prezent. Trupa Andre s-a destrămat definitiv după participarea celor două artiste la America Express, iar de atunci nu au rămas în relații excelente.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, membrele trupei Andre, care a dominat scena muzicală românească timp de șase ani, au hotărât să se despartă definitiv. După o reuniune în 2019, trupa și-a încheiat activitatea fără scandaluri sau neînțelegeri. Andreea Bălan a povestit în cadrul podcastului „Lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu, că relația ei cu Andreea Antonescu s-a răcit pur și simplu după întoarcerea din America Express.

„17 ani n-a existat trupa Andre și câțiva ani, vreo 5, 6, 7 ani din anii ăștia nu am vorbit. După ce s-a terminat la vremea respectivă, o perioadă lungă nu am vorbit. Apoi ne mai întâlneam, dar nu s-a pus problema refacerii trupei. Ne mai întâlneam, mai ieșeam la cafele, ne mai povesteam, dar nu am fost niciodată foarte apropiate. Și apoi, când am avut stopul cardiac, s-a întâmplat ceva în subconștientul meu, că de acolo a început și evoluția mea spirituală, de acolo m-am transformat. Deci asta acum cinci ani când s-a născut Clara. Și a doua zi, noi nu ne vorbeam de doi ani deja, ne certaserăm că trebuia să cântăm la un moment dat la un festival foarte mare și a fost o chestiune de organizare și ne-am certat că eu voiam ceva, ea voia altceva. (…) Am avut stopul cardiac și a doua zi când am ieșit din comă pur și simplu mi-a venit să fac două lucruri: să îl sun pe tatăl copiilor mei (n.r. George Burcea) și să-i zic hai să facem o nuntă, că noi nu eram căsătoriți și am sunat-o pe Andreea cu care nu mai vorbisem de doi ani, să refacem trupa Andre”, a povestit Andreea Bălan.

În ciuda faptului că au revenit în lumina reflectoarelor, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au hotărât să încheie definitiv colaborarea muzicală după ce au obținut locul 2 la emisiunea America Express. Artista a explicat în cadrul podcastului că decizia a fost de comun acord și că nu a existat nicio tensiune între ele în acel moment.

„Acolo s-au întâmplat niște lucruri și acolo am rărit-o. Pentru că în America Express mie, personal, mi s-au redeschis niște vechi traume, lucru foarte bun pentru că așa m-a ajutat să le vindec, dar după aceea n-am mai simțit să mai continui cu Andre și în ziua de azi Andre nu mai este. Mă concentrez pe mine și pe cariera mea. (…) A fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună și acolo s-a închis capitolul. Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adică ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite”, a precizat artista.

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people