Andreea Antonescu, dezvăluiri despre botezul mezinei sale. Când și unde va avea loc marele eveniment

Andreea Antonescu a vorbit despre botezul pe care îl organizează pentru fetița sa.

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre botezul mezinei sale. Când și unde va avea loc marele eveniment

Andreea Antonescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu câteva luni și se bucură din plin de timpul petrecut în familie. Andreea Antonescu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, despărțirea de partenerul ei de viață, Victor Vrînceanu. Cei doi au devenit părinți în decembrie anul trecut, când artista a născut o fetiță pentru care au ales numele Venice Victoria. Artista mai are o fată, pe nume Sienna, din căsătoria cu fostul ei soț, Traian Spak.

Artista se pregătește pentru botezul fetiței sale, eveniment care va avea loc peste câteva săptămâni.

„Sunt proaspăt întoarsă din America și în perioada asta mă focusez 100% pe tot ceea ce înseamnă organizarea botezului celei de-a doua fetițe. Am stabilit data, am stabilit locația. Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă, pentru că așa este normal, și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată!”, a povestit Andreea Antonescu în interviul acordat click.ro.

Artista a mărturisit că a ales o locație specială pentru botezul mezinei sale, același loc unde, în urmă cu 12 ani, a făcut și petrecerea pentru botezul Siennei.

„Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru Jubile Forest, un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat. Exact la Jubile, acum 12 ani, am făcut și petrecerea pentru botezul Siennei. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna, o va boteza și pe Venice Victoria. Abia acum am început să dăm invitațiile pentru botez și să punem toate detaliile la punct, care sunt multe, pentru petrecerea fetiței celei mici și nu vreau să omit nimic, pentru că ne dorim să iasă totul perfect!”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru sursa citată.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Antonescu a povestit despre ziua când a adus-o pe lume pe micuța Venice Victoria și cum a fost întâlnirea dintre aceasta și fiica ei mai mare, Sienna.

„Întâlnirea dintre ele a fost uau! Eram la maternitate și nu apucasem să vorbesc cu Sienna în ultimele 24 de ore, deși eu am insistat la mama să mi-o dea la telefon. Mama tot invoca diverse motive și atunci m-am gândit că poate nici mama nu vrea să-mi spună, dar fiind o fetiță sensibilă ar fi afectată dacă îi spun că eu chiar merg să nasc și ar avea emoții pentru mine. Și am zis că poate vorbesc cu ea în momentul în care am și născut. Și am născut, totul bine și frumos, am ajuns la mine în rezervă și când am ajuns acolo, s-a deschis ușa și au intrat Sienna și mama, despre care nu aveam habar”, a povestit artista, conform Playtech.

Andreea Antonescu a vorbit și despre faptul că fiica ei mai mare își adoră surioara.

„În secunda doi tensiunea mea a crescut la 18, tensiune care m-a ținut cred că prima lună, pentru că atunci mi s-a declanșat, datorită emoției și a fericirii, și a fost superb. Sienna este absolut înnebunită după pitică, o iubește la maximum, își face deja planul. Vrea să o ajute la teme, pe ascuns, fără să știu eu, vrea să fie stilista personală a fetiței, îi cumpără hăinuțe.”, a spus Andreea Antonescu pentru sursa citată.

Citește și:
Anastasia Soare, petrecere fastuoasă pentru mama ei. Cum au apărut vedetele la eveniment

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people