Andreea Antonescu, declarații sincere despre creșterea celor două fete. Cum se descurcă artista: „Îmi doresc doi copii fericiți”

Andreea Antonescu a vorbit despre creșterea fiicelor sale.

Andreea Antonescu, declarații sincere despre creșterea celor două fete. Cum se descurcă artista: "Îmi doresc doi copii fericiți"

În luna decembrie a anului 2022, Andreea Antonescu a născut o fetiță, pe nume Venice Victoria, devenind, astfel, mamă pentru a doua oară. Cântăreața o mai are pe Sienna, în vârstă de 12 ani, din căsnicia anterioară cu Traian Spak. Vedeta s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl mezinei sale, la scurt timp după ce a născut-o pe Venice Victoria.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Antonescu a dezvăluit că are o comunicare deschisă cu fiica ei cea mare, Sienna, și îi explică într-un mod sincer diverse situații de viață. 

„Totdeauna am consider că ale mele sunt două suflete. Voi vorbi în cazul Siennei că deja este mai mare. Am considerat că, dacă eu îi pot explica absolut orice, o situație, un punct de vedere, copilul va ști să își ia de acolo ce este necesar. Am considerat că am în vocabular destule cuvinte astfel încât să-mi fac copilul să înțeleagă fără să ridic vocea sau să aplic mai știu eu ce, sub nicio formă. Lucrurile au decurs de la sine, mereu i-am ascultat punctul ei de vedere. Dacă mi s-a părut că nu ar coincide cu al meu, am încercat să-i spun și cealaltă părere, decizia a fost a ei. De multe ori și-a dat seama că mami are dreptate”, a declarat Andreea Antonescu la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Artista a mai spus și ce anume își dorește pentru Sienna și Venice Victoria. 

„Tot ce îmi doresc de la fetițele mele e să devină adulți fericiți. Să facă în viața asta tot ce își doresc ele, cu promisiunea ca mami să fie acolo, indiferent de visurile lor și să creadă alături de ele. Îmi doresc doi copii fericiți și sunt dispusă să fac orice pentru ele.”

Andreea Antonescu are o relație specială cu fiica ei cea mare, Sienna, în vârstă de 12 ani. Cele două obișnuiesc să petreacă foarte mult timp împreună, iar artista a povestit cu mai multe ocazii că au o comunicare deschisă. Recent, cântăreața a povestit ce sfaturi importante îi oferă fiicei sale, sfaturi pe care artista le-a primit de la tatăl ei.

„Ele să fie cum se simt ele bine. De exemplu, Sienna este deja la vârsta la care ar putea să aplice machiajul. În America și chiar și în România, fetițele se machiau. De foarte multe ori mi-a zis că îi place să fie naturală. Dacă ei așa îi place, sunt de acord, dar dacă ar începe cu machiaje stridente, proeminente, i-aș spune ce mi-a zis și mie tatăl meu. Adică, să aplice acest gen de machiaj după o anumită vârstă, pentru că ar fi păcat de tenul ei. La vârsta asta, fetele au tenul curat, au tenul frumos, sunt frumoase naturale. De multe ori, mă uit la fetițe și îmi amintesc cum eram eu la vârsta lor. În toate dintre noi a fost dorința aceea de a ne maturiza mai repede, de a fi mai independente, așa că, hai să nu le judecăm chiar noi!”, a spus Andreea Antonescu într-un interviu pentru Playtech Știri.

Citește și:
Raluca Bădulescu, declarații inedite despre planurile de Sărbători și ce cadou își dorește de la iubitul ei: „Merg și surprizele, dar…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people