Andreea Antonescu, declarații oneste despre operațiile estetice și ce regrete are: „Putem evolua și atrage atenția și din alte puncte de vedere”

Artista a făcut acum unele dezvăluiri despre lucrurile pe care le regretă, dar și ce părere are despre operațiile estetice.

Andreea Antonescu, declarații oneste despre operațiile estetice și ce regrete are: "Putem evolua și atrage atenția și din alte puncte de vedere"

În luna decembrie a anului 2022, Andreea Antonescu a născut o fetiță, devenind, astfel, mamă pentru a doua oară. Cântăreața o mai are pe Sienna, în vârstă de 12 ani, din căsnicia anterioară cu Traian Spak. Artista și fostul ei soț au fost căsătoriți timp de 6 ani, însă au format un cuplu timp de 14 ani. Despărțirea lor a avut loc în 2017, iar divorțul s-a finalizat cu puțin timp înainte ca artista să dea naștere celui de-al doilea copil.

Andreea Antonescu a vorbit mereu deschis despre viața ei personală și profesională, despre relația cu foștii parteneri de cuplu, dar și cum se descurcă în ipostaza de mamă singură. Artista a făcut acum unele dezvăluiri despre lucrurile pe care le regretă, dar și ce părere are despre operațiile estetice.

„Am învățat de-a lungul timpului… Au fost momente în viața mea, în care am aruncat banii pe tot felul de lucruri pe care mi le-am dorit, sau nu, dar am vrut să fie la mine în dressing. Ulterior am realizat că a fi bine cu tine însuți, nu este neapărat despre lucrurile materiale, nu este neapărat despre lucrurile scumpe. La fel și cu operațiile estetice, dacă îți dorești, rezolvi un complex din copilărie, înțeleg, dar în rest, să cheltuiești niște bani pe ceva care consideri că-ți aduce un plus de imagine, nu sunt de acord. Suntem suficienți noi înșine, putem evolua și atrage atenția și din alte puncte de vedere, nu doar din punct de vedere al caroseriei, cum spunea tatăl meu, sau al vestimentațiilor foarte scumpe”, a declarat Andreea Antonescu pentru Spynews.ro.

Andreea Antonescu are o relație specială cu fiica ei cea mare, Sienna, în vârstă de 12 ani. Cele două obișnuiesc să petreacă foarte mult timp împreună, iar artista a povestit cu mai multe ocazii că au o comunicare deschisă.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Antonescu a vorbit cu mândrie despre faptul că fiica ei cea mare îi moștenește stilul vestimentar.

„Știi ce mă surprinde foarte tare și, pe de altă parte, mă bucură la maximum? Faptul că ies cu Sienna la shopping și Sienna are 12 ani, și îți dai seama că nu stau deloc să influențez stilul copilului, și o văd că își cumpără exact hainele pe care eu le purtam acum 20-30 de ani, să fiu sinceră. Sunt tare încântată. Inclusiv platformele îi plac (…) Sienna a venit cu acest spirit din State și îmi place foarte tare, este foarte creativă, îmi place mult de tot cum își face propriul styling. Îmi place că încearcă să își creeze propriul stil și atunci sunt acolo, că da, e un fel de mini me. Așa eram și eu”, a povestit Andreea Antonescu pentru Ego.ro.

Ce sfaturi îi oferă Andreea Antonescu fiicei sale, Sienna

Recent, cântăreața a povestit ce sfaturi importante îi oferă fiicei sale, sfaturi pe care artista le-a primit de la tatăl ei.

„Ele să fie cum se simt ele bine. De exemplu, Sienna este deja la vârsta la care ar putea să aplice machiajul. În America și chiar și în România, fetițele se machiau. De foarte multe ori mi-a zis că îi place să fie naturală. Dacă ei așa îi place, sunt de acord, dar dacă ar începe cu machiaje stridente, proeminente, i-aș spune ce mi-a zis și mie tatăl meu. Adică, să aplice acest gen de machiaj după o anumită vârstă, pentru că ar fi păcat de tenul ei. La vârsta asta, fetele au tenul curat, au tenul frumos, sunt frumoase naturale. De multe ori, mă uit la fetițe și îmi amintesc cum eram eu la vârsta lor. În toate dintre noi a fost dorința aceea de a ne maturiza mai repede, de a fi mai independente, așa că, hai să nu le judecăm chiar noi!”, a spus Andreea Antonescu într-un interviu pentru Playtech Știri.

Sienna a revenit în România în luna iunie a anului 2023, cu ocazia botezului surorii sale, și de atunci și-a petrecut timpul cu mama ei și micuța Venice Victoria. Perioada petrecută în țară a fost pe placul adolescentei, astfel că Andreea Antonescu și fostul ei soț au decis ca Sienna să nu se mai întoarcă în America și să locuiască în România alături de mama ei.

„Ea a studiat acolo. Și, acum, de dragul fetiței celei mici, Venice, și al meu a decis să rămână aici. Fiică-mea a rămas cu mine. Urmează să o înscriu la școală, în clasa a șasea. Ea și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici. Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată. Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz. Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală. Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, a dezvăluit Andreea Antonescu, pentru CANCAN.RO.

Citește și:
Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și relația cu Bradley Cooper

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people