Andreea Antonescu, anunț pe rețelele de socializare: „În sfârșit împreună”

Andreea Antonescu a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare un moment special din viața ei.

Andreea Antonescu, anunț pe rețelele de socializare: "În sfârșit împreună"

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie a anului 2022. Artista și fostul ei partener, Victor Vrînceanu, care între timp s-au despărțit, au împreună o fetiță, pe nume Venice Victoria. Chiar dacă s-au separat, cei doi se ocupă împreună de creșterea ei. 

Recent, Andreea Antonescu a fost în Statele Unite ale Americii pentru o ocazie specială. Fiica ei, Sienna, care studiază în Los Angeles, a împlinit 12 ani pe 24 mai. Artista și fostul ei soț, Traian Spak, care locuiește de multă vreme în America, au sărbătorit-o împreună pe Sienna. Cântăreața a revenit în România și nu singură, ci împreună cu fiica ei cea mare. Momentul a fost marcat printr-o imagine în care artista le are alături pe fiicele ei.

„În sfârșit împreună”, a transmis Andreea Antonescu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Andreea Antonescu pune la punct ultimele pregătiri pentru botezul fetiței sale, Venice Victoria. Evenimentul va avea loc peste câteva săptămâni, iar artist a oferit câteva detalii. 

„Sunt proaspăt întoarsă din America și în perioada asta mă focusez 100% pe tot ceea ce înseamnă organizarea botezului celei de-a doua fetițe. Am stabilit data, am stabilit locația. Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă, pentru că așa este normal, și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată!”, a povestit Andreea Antonescu în interviul acordat click.ro.

Artista a mărturisit că a ales o locație specială pentru botezul mezinei sale, același loc unde, în urmă cu 12 ani, a făcut și petrecerea pentru botezul Siennei.

„Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru Jubile Forest, un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat. Exact la Jubile, acum 12 ani, am făcut și petrecerea pentru botezul Siennei. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna, o va boteza și pe Venice Victoria. Abia acum am început să dăm invitațiile pentru botez și să punem toate detaliile la punct, care sunt multe, pentru petrecerea fetiței celei mici și nu vreau să omit nimic, pentru că ne dorim să iasă totul perfect!”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru sursa citată.

Într-un interviu acordat pentru revista VIVA!, Andreea Antonescu a vorbit despre rolul de mamă și cum reușește să facă față tuturor provocărilor de zi cu zi.

„Schimbările au început încă de anul trecut, care a fost unul cu multă muncă și, totodată, presiune. Odată cu 2022, am încheiat câteva capitole din viața mea, dar m-am și bucurat de a doua minune căreia i-am dat viață. În prezent, iau fiecare zi pe rând, cu prioritățile aferente, focusată pe bebelină și carieră. Mă simt împlinită și bogată sufletește”, a spus Andreea Antonescu pentru VIVA!.

Despre relația cu fiica sa cea mare, Sienna, cântăreața a dezvăluit că își pune toată încrederea în ea și o ajută enorm.

„Îmi place foarte mult ce trăiesc acum! Sienna îmi este și prietenă, și confidentă, iar bebelina este ca o jucărie plină de viață și iubire, cu care ne petrecem timpul în cel mai frumos mod. Datorită bebelușei, simt c-am întinerit din nou, în niciun caz nu mă simt de 40 de ani! Fetițele mă ajută să redescopăr copilul, adolescenta din mine, iar acest lucru mă împlinește”, a mai declarat vedeta.

Citește și:
Andreea Marin, într-o ipostază inedită alături de partenerul ei, Adrian Brâncoveanu. La ce eveniment special au participat cei doi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people