Andra, dezvăluiri despre metoda care o ajută să scape de kilogramele în plus: „Trebuie făcut”

Andra a dezvăluit la ce metodă a apelat pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Andra, dezvăluiri despre metoda care o ajută să scape de kilogramele în plus: "Trebuie făcut"

Andra a dezvăluit la ce metodă a apelat pentru a scăpa de kilogramele în plus. Cântăreața vrea să facă o schimbare în stilul ei de viață, așa că a cerut ajutorul. Jurata de la „Românii au talent” a împărtășit cu fanii decizia pe care a luat-o.

Artista a mărturisit recent că se confruntă cu kilogramele în plus, așa că a hotărât să facă o schimbare. Ea a cerut sprijinul specialiștilor, dorind să adopte un stil de viață sănătos. Andra a luat decizia de a slăbi pentru a preveni posibile probleme de sănătate. Deși se simte confortabil în propriul corp, vedeta a optat pentru acest pas în interesul sănătății ei.

Cum a decis Andra să scape de kilogramele în plus

În ultima perioadă, Andra a fost criticată pentru modificările apărute în silueta ei, însă ea nu se simte afectată de aceste comentarii. În schimb, cântăreața își dorește să aibă grijă de starea sa de sănătate.

„Eu v-am zis o chestie, că trebuie să fii mulțumit de tine și să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu. Sunt foarte bucuroasă de ceea ce eman, de fericirea pe care o am în suflet, dar ce ține de sănătate… aici nu trebuie să te complaci, să zici „lasă că-i bine.” Nu! Tot ce ține de sănătate trebuie făcut, pentru a ști că ești bine, pentru copii, pentru familie”, a declarat Andra pe Instagram.

Astfel, cântăreața a mers la un centru specializat în gestionarea greutății pentru a scăpa de kilogramele în plus. În plus, vedeta și-a încurajat fanii să consulte un nutriționist în cazul în care își doresc să facă o schimbare.

„Am apelat la… (n.r. denumirea centrului) ca să mai dau câteva kilograme jos pentru sănătate. Repet, nu pentru că nu-mi place cum arăt, pentru că sunt extrem de încântată de tot ce sunt, dar atunci când corpul îți dă semne că trebuie să faci ceva…atunci dacă nu reușești singur, trebuie să apelezi la specialiști. (…) Dacă vă este mai greu să țineți singuri o dietă sau să aveți un stil de viață mai sănătos, este mereu mai ușor să apelezi la un nutriționist”, a completat vedeta.

Artista, mesaj emoționant pentru femei

Andra a surprins pe toată lumea la „Românii au talent” cu o reacție neașteptată, după ce s-a confruntat cu afirmații potrivit cărora s-a îngrășat. Jurata a împărtășit experiența ei și cum a reușit să treacă peste complexele legate de aspectul fizic.

„Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi dimineață când ieșeam din cabină vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am. În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba, mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite! Sunt susținută de colegii mei”, și-a început Andra discursul.

„Cred că totul pleacă de aici (n.red. – a arătat spre inimă). În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere, că aia e slabă, că aia e frumoasă, nu… Trebuie să nu ne mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că mai mult, că-i creț, că-i întins. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima”, a spus Andra la Românii au talent.

Citește și:
Ce decizie au luat Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, în privința relației lor: „S-ar putea să apelăm la un terapeut'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people