Andra a răspuns curiozităților legate de suma pe care ar fi primit-o pentru a cânta imnul național la meciul România – Elveția

Andra a dezvăluit dacă a fost plătită sau nu pentru a cânta imnul național la meciul România - Elveția.

Andra a răspuns curiozităților legate de suma pe care ar fi primit-o pentru a cânta imnul național la meciul România - Elveția

Andra a emoționat milioane de români cu interpretarea imnului României la meciul de fotbal dintre România și Serbia, din data de 21 noiembrie. În cele 2 minute în care a cântat, artista le-a oferit celor 50.000 de spectatori de pe Arena Națională, cât și telespectatorilor de acasă fiori, iar momentul ei a fost foarte lăudat și pe rețelele de socializare.

Andra a dezvăluit cât a încasat pentru cele 2 minute pe Arena Națională

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare momentul pe care l-a susținut pe Arena Națională. Vizibil emoționată, aceasta a precizat cât de onorată a fost să interpreteze imnul național într-o ocazie atât de specială. Printre comentariile de la postările sale s-au regăsit numeroase laude, dar și întrebări legate de prestația ei.

Astfel, artista nu s-a sfiit să dezvăluie ce sumă de bani a primit pentru cele 2 minute în care a cântat. Atunci când a fost întrebată dacă a primit vreun onorariu pentru prestația sa pe Arena Națională, în timpul cântării Imnului României, artista a afirmat că nu a fost remunerată cu niciun ban. De fapt, în astfel de situații, Andra preferă să ofere aceste momente fără a primi o compensație financiară.

„Răspund cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!”, i-a răspus Andra unei persoane în secțiunea de comentarii.

Artista, acuzată că a stâlcit inmul României

Andra a avut o prestație foarte emoționantă înainte de începerea meciului România – Elveția. Fanii au simțit fiori atunci când au ascultat-o pe artistă cântând imnul României pe Arena Națională, iar momentul ei a fost lăudat de internauți. Cu toate acestea, au existat și comentarii care nu au fost de acord cu opinia majoritățiiiar o persoană a acuzat-o că a stâlcit un cuvânt.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Artista a împărtășit această experiență unică pe platformele de socializare, însă, din păcate, au existat persoane care au criticat-o în mod eronat, acuzând-o că ar fi „stâlcit imnul național'. Andra a replicat imediat, afirmând că a respectat versurile originale ale poetului Andrei Mureșanu, versiunea oficială, acceptată prin lege și prezentă pe site-ul Președinției României.

Din nefericire, au existat și persoane care au criticat-o pe artistă, reproșându-i că ar fi rostit incorect un cuvânt din imnul național Deșteaptă-te române’.

„Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, altfel nu ai fi stâlcit imnul zicând ‘croiește-ți altă soarte'”, a comentat o persoană.

Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, a reacționat Andra.

Citește și:
Anunțul făcut de Alexia Eram după 7 ani de relație cu Mario Fresh: „Aștept inelul!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people