Anca Țurcașiu va deveni bunică pentru prima dată. Nora artistei a făcut marele anunț

Familia artistei Anca Țurcașiu este în culmea fericirii.

Anca Țurcașiu va deveni bunică pentru prima dată. Nora artistei a făcut marele anunț

Familia Ancăi Țurcașiu este cuprinsă de fericire. La 53 de ani, actrița se bucură de momente deosebit de speciale, odată cu vestea că fiul ei, Radu, va deveni tată pentru prima oară. Soția lui Radu a împărtășit vestea pe rețelele sociale, unde a postat și primele fotografii cu burtica sa de gravidă.

Anca Țurcașiu se pregătește să devină bunică

La 24 de ani, Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, se pregătește să îmbrățișeze rolul de tată pentru prima dată, potrivit Wowbiz.ro. La mai bine de un an de când s-au căsătorit, Radu și partenera lui de viață se pregătesc să devină părinți.

Pe Instagram, Andreea, soția fiului Ancăi Țurcașiu, a împărtășit vestea că așteaptă un copil prin postarea unor imagini în care își arată burtica de gravidă. În fotografiile publicate, tânăra apare în fața oglinzii, îmbrăcată în pijamale și afișând un zâmbet generos.

sursa: Instagram

În 2022, Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, în vârstă de 24 de ani, și-a unit destinul cu iubita lui la Biserica Sfântul Elefterie, la câteva luni după cununia civilă. Radu și soția lui, Andreea, au avut parte de o ceremonie de vis, la care au fost prezenți doar membrii familiei și prietenii apropiați.

Cum se înțelege artista cu nora ei

Anca Țurcașiu a postat atunci imagini de la ceremonie, unde familia și prietenii apropiați au fost martorii uniunii celor doi. Alături de fotografiile publicate, actrița a precizat că este foarte fericită și a avut emoții foarte mari la eveniment.

Când vine vorba despre familie, cântăreața este dedicată complet și se bucură enorm că fiul ei are o căsnicie frumoasă și și-a găsit fericirea alături de Andreea.

„Am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee. Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună”, a povestit Anca Țurcașiu pentru VIVA!.

Întrebată în repetate rânduri dacă își dorește să devină bunică, Anca Țurcașiu a dezvăluit că nu crede că se va întâmpla prea curând, însă s-ar bucura dacă ar afla vestea cea mare.

„Da, mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Anca Țurcașiu ar fi una dintre celebritățile care s-ar aventura în Asia Express 2024. Artista și-ar fi ales cu grijă persoana alături de care ar face echipă, fiind vorba despre fiul său, Radu Alexandru, în vârstă de 24 de ani, pentru a traversa Thailanda, Malaezia și Filipinele. Tânărul preferă să rămână în spatele camerelor de filmat, evitând expunerea excesivă în fața publicului. Cu toate acestea, proiectul de prim-plan al Monei Segall a fost o oportunitate pe care băiatul actriței nu ar fi refuzat-o.

Citește și:
Ce compromis profesional a făcut Lia Bugnar la propunerea fostului partener, Anghel Damian: „Toată lumea s-a șocat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people