Anca Țurcașiu, imagini emoționante de la botezul nepoatei sale, Zoe: „Dragoste pură”

Anca Țurcașiu a transmis un mesaj emoționant după botezul nepoțelei sale, Zoe.

Anca Țurcașiu a intrat în rolul de bunică și trăiește acum un capitol plin de bucurie în viața ei, savurând fiecare moment al acestei noi etape. Relația ei cu nora sa este excelentă, iar fiul său i-a oferit cel mai prețios dar: o nepoțică adorabilă, pe nume Zoe.

Anca Țurcașiu, mesaj după botezul nepoatei sale

Recent, vedeta în vârstă de 54 de ani a postat imagini inedite de la botezul lui Zoe, alături de mesaje emoționante pentru familia fiului său.

„Dragoste pură! Azi, micuța Zoe a fost creștinată! Să ne fie norocoasă, fericită și sănătoasă! Suntem foarte fericiți!”, a scris Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare în ziua botezului nepoatei sale, Zoe.

După eveniment, artista, care a prezentat recent Festivalul de la Mamaia alături de Aurelian Temișan, a devenit melancolică și a făcut câteva comparații între perioada în care Radu, fiul ei, era copil și micuța Zoe.

„Ieri și azi…Radu, de la bebeluș, la tătic de Zoe…Viața merge înainte…Sunt extrem de fericită că las în urma mea Viață! Mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune!”, a mai transmis vedeta.

Anca Țurcașiu a devenit bunică pentru prima dată la jumătatea lunii iunie, după ce Andreea, soția fiului ei, Radu, a născut o fetiță.

În luna iunie Anca Țurcașiu și-a anunțat cu mult entuziasm fanii de pe Instagram că a devenit bunică. Artista este în culmea fericirii după ce nora ei a adus pe lume o fetiță. Cu ocazia asta, cântăreața a dezvăluit și numele pe care îl va purta nepoata ei.

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 00:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe Pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”, a spus Anca Țurcașiu pe Instagram.

Vedeta, detalii despre rolul de bunică

Într-un interviu acordat recent, artista a mărturisit că nu a putut petrece mult timp cu nepoata sa deoarece a avut toată vara concerte pe litoral, având un contract cu un lanț hotelier.

„Este un sentiment unic. Dar eu nu prea am fost bunică, doar s-a născut copilul și am plecat la mare. Abia când mă întorc de la mare o să stau mai mult cu ea. Sigur că am văzut-o. Am fost special la București să o văd.”, a mai spus Anca Țurcașiu, pentru VIVA.

În 2022, Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, atunci în vârstă de 23 de ani, și-a unit destinul cu iubita lui la Biserica Sfântul Elefterie, la câteva luni după cununia civilă. Radu și soția lui, Andreea, au avut parte de o ceremonie de vis, la care au fost prezenți doar membrii familiei și prietenii apropiați.

Anca Țurcașiu a postat atunci imagini de la ceremonie, unde familia și prietenii apropiați au fost martorii uniunii celor doi. Alături de fotografiile publicate, actrița a precizat că este foarte fericită și a avut emoții foarte mari la eveniment.

Deși mulți au pus sub semnul îndoielii alegerea fiului artistei de a se căsători la o vârstă așa tânără, Anca Țurcașiu declară că are mare încredere în decizia lui Radu.

Citește și:
Laura Cosoi, declarații emoționante despre fetița ei nou-născută. Ce a dezvăluit actrița despre naștere: „Este un copil predestinat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people