Anca Țurcașiu, detalii despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat la Asia Express: „Nu există remediu”

Anca Țurcașiu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Anca Țurcașiu, participantă alături de prietena sa, Andreea Samson, la competiția Asia Express de la Antena 1, a întâmpinat probleme de sănătate pe parcursul concursului și a necesitat îngrijiri medicale. Într-un podcast recent, actrița a vorbit despre dificultățile cu care se confruntă de ceva vreme, dezvăluind diagnosticul pe care l-a primit anterior.

Anca Țurcașiu, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Anca Țurcașiu a explicat că, după intrarea în menopauză, a început să aibă inflamații articulare, iar investigațiile medicale au confirmat că suferă de tiroidita Hashimoto, o afecțiune autoimună. Având în vedere gravitatea situației, vedeta a solicitat ajutorul specialiștilor pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

În urma recomandărilor mai multor medici reumatologi, a fost nevoită să își schimbe dieta, eliminând din alimentație produsele lactate și carnea. Deși Anca Țurcașiu nu mai consuma carne încă de la 20 de ani, a fost necesar să renunțe și la lactate, conform declarațiilor sale făcute în cadrul podcastului moderat de doctorul Adina Alberts.

„Mi-a ieșit o analiză destul de proastă, vai acum boli autoimune, toată lumea sau cel puțin pe mine m-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala că nu există remediu, acum toți avem aceste boli autoimune. Habar nu am ce înseamnă ele, nici nu prea mă interesează. Atpo era valoare foarte mare, tiroidită Hashimoto”, a declarat Anca Țurcașiu în cadrul podcastului „Sănătatea Ta, Prioritatea mea.”

În ediția din 22 septembrie a emisiunii Asia Express, Anca Țurcașiu a avut parte de momente dificile, confruntându-se cu stări de slăbiciune. Îngrijorată de simptomele sale, actrița a solicitat asistența medicală. Conform spuselor sale, tensiunea arterială era ridicată, iar starea de slăbiciune a fost cauzată de stresul intens resimțit în acea etapă a competiției.

Tiroidita Hashimoto, cunoscută și sub denumirea de boala Hashimoto, este o afecțiune autoimună în care sistemul imunitar atacă glanda tiroidă, provocând o inflamație cronică. Această inflamație duce la deteriorarea treptată a glandei tiroide și afectează producția hormonilor tiroidieni esențiali pentru reglarea metabolismului. De regulă, tiroidita Hashimoto provoacă hipotiroidism, o condiție caracterizată printr-o scădere a producției de hormoni tiroidieni, care necesită tratament de substituție hormonală pentru a menține echilibrul metabolic.

Ce sumă de bani ar fi primit vedeta pentru participarea la Asia Express

Sezonul 7 al emisiunii Asia Express a început pe 1 septembrie 2024, iar cele nouă perechi de concurenți trebuie să supraviețuiască cu doar un dolar pe zi, fără acces la telefoane mobile.

Asia Express este un concurs care pune la încercare vedetele prin diverse provocări și probe dificile, iar echipa câștigătoare va pleca acasă cu premiul cel mare de 30.000 de euro. Sezonul 7 a început pe 1 septembrie 2024, iar cele nouă perechi de concurenți trebuie să supraviețuiască cu doar un dolar pe zi, fără acces la telefoane mobile.

Potrivit unor surse din cadrul producției, Anca Țurcașiu ar fi fost plătită cu aproximativ 2.000 de euro pentru fiecare dintre cele 11 ediții la care participă. Astfel, în total, vedeta ar putea câștiga în jur de 22.000 de euro, însă suma va fi încasată doar dacă ajunge până în finală, notează Click!

Citește și:
Laura Cosoi, declarații emoționante despre fetița ei nou-născută. Ce a dezvăluit actrița despre naștere: „Este un copil predestinat'

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people