Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora artistei a născut o fetiță: „Sunt cea mai fericită”

Anca Țurcașiu este în culmea fericirii! Artista a devenit bunică pentru prima dată.

Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora artistei a născut o fetiță: "Sunt cea mai fericită"

Anca Țurcașiu trece prin unele dintre cele mai frumoase clipe din viața ei. Artista în vârstă de 54 de ani a devenit bunică. Andreea, soția fiului ei, Radu, a născut o fetiță.

Anca Țurcașiu și-a anunțat cu mult entuziasm fanii de pe Instagram că a devenit bunică. Artista este în culmea fericirii după ce nora ei a adus pe lume o fetiță. Cu ocazia asta, cântăreața a dezvăluit și numele pe care îl va purta nepoata ei. 

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 00:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe Pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”, a spus Anca Țurcașiu pe Instagram.

În 2022, Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, și-a unit destinul cu iubita lui la Biserica Sfântul Elefterie, la câteva luni după cununia civilă. Radu și soția lui, Andreea, au avut parte de o ceremonie de vis, la care au fost prezenți doar membrii familiei și prietenii apropiați.

Când vine vorba despre familie, Anca Țurcașiu este dedicată complet și se bucură enorm că fiul ei are o căsnicie frumoasă și și-a găsit fericirea alături de Andreea. Artista a precizat faptul că nu intervine cu sfaturi în ceea ce privește viața fiului ei, Radu.

„Am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee. Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună”, a povestit Anca Țurcașiu pentru VIVA!.

Anca Țurcașiu a dezvăluit în vara anului 2020 că a divorțat de fostul ei partener, medicul Cristian Georgescu, după o căsătorie care a durat 22 de ani. Anunțul artistei a luat prin surprindere pe toată lumea și a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește motivele care au dus la separare.

Anca Țurcașiu nu a ascuns faptul că separarea de fostul ei soț a fost dificilă și a recunoscut că a apelat și la ajutorul unui psiholog. Acum ceva timp, actrița a vorbit despre posibilitatea de a se căsători din nou.

„De recăsătorit, nu știu, habar n-am. Nu poți să spui niciodată niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu? (…) Nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot să ofer tot ce am mai bun pe pământul ăsta celor din jurul meu și să primesc. Și asta fac, în fiecare clipă și în fiecare zi. Vreau să încerc. Important e vibe-ul pe care îl ai în viață', a declarat Anca Țurcașiu în emisiunea „La Măruță.”

Acum, Anca Țurcașiu privește cu alți ochi divorțul. După despărțirea de fostul ei soț, actrița s-a reinventat și a făcut o serie de schimbări în ceea ce privește principiile ei în viață.

„Cred că m-am reinventat ca să pot (n.r. după divorț) și să știi că aplic foarte mult, adică mă trezesc dimineața și îmi conștientizez primul gând, iar dacă e unul care m-ar încurca îl arunc așa undeva și mă așez pe marginea patului, zâmbesc. Încerc să mă bucur că mai primesc o zi în viața mea și că voi face din ea una memorabilă. Înainte doar munceam, eram un mare roboțel pe vremuri. Acum am început să mă regăsesc. (…) Îți mărturisesc că nu a fost ușor, dar a fost o perioadă. Am stat de vorbă cu niște oameni foarte înțelepți și toată lumea mi-a spus că timpul este cel mai bun medicament și așa este, timpul rezolvă absolut orice. (…) Am conștientizat că trece timpul, că merit să trăiesc frumos, să am grijă de mine, să mă răsfăț”, a mai mărturisit Anca Țurcașiu în emisiunea de la PRO TV.

Citește și:
Imagini emoționante cu băiețelul Anei Baniciu, dezvăluite de Raluka, nașa micuțului. Ce a mărturisit artista: „Perfect…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people