Anca Serea și Adrian Sînă sărbătoresc 8 ani de de la căsătorie. Ce mesaj a transmis artistul: „Pentru tot ce am construit împreună”

Anca Serea și Adrian Sînă au împlinit 8 ani de căsnicie.

Anca Serea și Adrian Sînă sărbătoresc 8 ani de de la căsătorie. Ce mesaj a transmis artistul: "Pentru tot ce am construit împreună"

Adrian Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai admirate cupluri din industria de divertisment din România. Cu 8 ani în urmă, cei doi și-au schimbat viețile, ajungând în fața altarului, iar acum se bucură de toate realizările lor comune, reușind să depășească împreună și momentele dificile. Artistul a transmis un mesaj special soției sale cu această ocazie, în care îi mulțumește pentru viața pe care o au împreună.

Anca Serea și Adrian Sînă au împlinit 8 ani de căsnicie

Cu 8 ani în urmă, cei doi și-au schimbat destinele. Anca Serea și Adrian Sînă au o relație specială și au o familie superbă. Artistul i-a transmis soției sale un mesaj emoționant pe platformele de socializare și a împărtășit câteva imagini din ziua în care s-au căsătorit.

Cu trecerea anilor, dragostea dintre artist și soția sa a crescut tot mai mult, și au reușit să depășească împreună provocările vieții, atât cele personale, cât și cele profesionale. Pe platformele de socializare, Adi Sînă i-a transmis un mesaj special Ancăi Serea, publicând și câteva instantanee din ziua nunții lor. Cântărețul mărturisește că se simte extrem de norocos alături de partenera sa și subliniază că o admiră în fiecare zi.

„La 8 ani de la ziua în care ne-am unit destinele, încă mă simt norocos să fiu alături de tine, să te iubesc și să te admir în fiecare zi. Mulțumesc pentru fiecare moment minunat și pentru tot ce am construit împreună. Te iubesc! @anca_sina_serea #8AniDeFericire #DragosteaNoastră”, a scris Adrian Sînă pe rețelele de socializare.

Cum se descurcă vedeta în rolul de mamă a șase copii

Fosta prezentatoare TV și artistul sunt părinți pentru șase copii, iar responsabilitățile sunt numeroase. Cu toate acestea, vedeta a vorbit despre rolul său de mamă și cum reușește să facă față provocărilor de zi cu zi.

Anca Serea, soția lui Adrian Sînă și mamă a șase copii, a dezvăluit cum decurge prima zi de mers la școală cu toată familia numeroasă. Această activitate este o provocare, dat fiind numărul de copii, dar familia găsește soluții organizatorice pentru a face față cu succes.

„Abia aștept prima zi de școală, am emoții mari pentru că cei mici încep noi capitole din viața lor. Moise merge în clasa pregătitoare, Ava merge în clasa a treia, Noah va merge în clasa a 5-a, Sarah în clasa a 10-a, la liceu, David la facultate și Leah la grădiniță. Hai, că sunt toți, șase! (…) Da (n,r. este o premieră), în primul rând pentru Leah, care va merge la grădiniță și pentru Moise care va merge la școală, pentru prima dată! (…) Nu (n.r. împarte copiii cu Adrian Sînă), mergem în familie. Avem noroc că școala la care merg copiii face parte din cartierul nostru și ne despart doar câteva case. Și datorită acestui fapt, ne ajută foarte mult că putem să ne organizăm mai bine și să ajungem mai repede și în timp.”, a dezvăluit Anca Serea pentru Cancan.

Întrebată cum face față provocărilor zilnice cu șase copii, Anca Serea a dezvăluit că eforturile sunt mari, însă merită din plin. Vedeta este mai mult decât recunoscătoare pentru familia pe care o are, iar copiii îi fac fiecare zi mai frumoasă.

Citește și:
Bianca Censori o acuză pe Kim Kardashian că a pus în pericol siguranța copiilor ei și ai lui Kanye West

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people