Anca Serea și Adrian Sînă, mesaje emoționante pentru fiul lor. Noah a împlinit 11 ani: „Ești o bucurie în permanență pentru inimile noastre”

Anca Serea și Adrian Sînă au transmis pe rețelele de socializare mesaje emoționante pentru fiul lor, Noah, care a împlinit 11 ani.

Anca Serea și Adrian Sînă, mesaje emoționante pentru fiul lor. Noah a împlinit 11 ani: "Ești o bucurie în permanență pentru inimile noastre"

Anca Serea și Adrian Sînă au avut motive de sărbătoare în familia lor. Fiul lor, Noah, a împlinit 11 ani, iar acest moment a fost marcat de către artist și fosta prezentatoare TV printr-o serie de mesaje înduioșătoare transmise pe rețelele de socializare.

Anca Serea a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Noah. Vedeta a împărtășit și câteva imagini de la aniversarea acestuia. 

„La mulți ani, iubitul nostru Noah! 11 primăveri blânde și delicate au trecut deja de când am fost binecuvântați cu tine și parcă ieri te vedeam gângurind, spunând prima dată mama și făcând primii pași în această lume plină de aventuri care te așteaptă. Ești o bucurie în permanență pentru inimile noastre, un copil tare, tare bun și cuminte, pasionat de jocuri și de gaming și un frate extraordinar, înzestrat cu multă grijă și răbdare, dar, cel mai important, cu un suflet de aur. Îți place să afli și să înțelegi lucruri și mă impresionezi deseori prin calmul netulburat de care dai dovadă și nu o dată am ajuns să învăț de la tine lecții prețioase de viață. Te îmbrățișăm tare, Noah Iosif, și îți dorim să ai parte numai de lucruri bune și să îți vezi visele cu ochii! Te iubim, mama&tata&frații tăi mulți!”, a scris Anca Serea pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

De asemenea, și Adrian Sînă i-a făcut o urare specială fiului său, Noah. 

„Dragul meu Noah,
Astăzi este o zi specială, deoarece îți sărbătorim a unsprezecea aniversare a nașterii tale! Încă de când te-ai născut, ai fost o binecuvântare pentru noi, aducând bucurie și fericire în viața noastră. Ești un băiat minunat, plin de viață, creativ și cu un simț al umorului minunat. Ești o persoană inteligentă, curioasă și perseverentă, care nu se dă bătut ușor. Mă mândresc foarte mult cu tine și sunt foarte norocos să fiu tatăl tău. Sunt impresionat de cât de mult ai crescut și cât de mult ai învățat de-a lungul anilor. Sunt sigur că vei continua să-ți dezvolți talentele și să-ți atingi obiectivele, pentru că ești o persoană deosebită, plină de resurse și încrezătoare în propriile puteri. Îți doresc ca în noul tău an de viață să ai parte de multă fericire, sănătate și împliniri. Sper ca toate visele tale să devină realitate și să îți aducă multă satisfacție și bucurie. Și nu uita niciodată că te iubesc foarte mult! La mulți ani, Noah!
Cu dragoste,
Tatăl tău.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Adrian Sina (@adriansina)

Anca Serea și Adrian Sînă s-au căsătorit în 2015. Au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah. Anca Serea mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în 2010.

Anca Serea și Adrian Sînă au vorbit mereu cu sinceritate despre povestea lor de dragoste, dar și despre clipele dificile pe care le-au întâmpinat de când sunt împreună. Recent, fosta prezentatoare TV a făcut mărturisiri despre conflictele din relația cu soțul ei, dar și despre cum reușesc cei doi să le gestioneze.

„Foarte des, chiar. (n.r. se ceartă) În bula magică de iubire suntem, dar oamenii se mai ceartă, se mai împacă. Câteva zile, categoric. (n.r. au stat fără să vorbească) Doar că el vorbește cu mine, eu nu vorbesc cu el. Ne șicanăm. Ne mai șicanăm uneori, dar este clar că după o anumită vreme mai intervin idei care nu sunt chiar cap în cap, conform așteptărilor lui sau așteptărilor mele. Uneori, da, este nevoie de timp, este nevoie de timp și de spațiu”, a spus Anca Serea pentru Ego.ro

Citește și:
Ce temeri are Theo Rose, însărcinată în luna a opta. Declarațiile emoționante făcute de artistă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people