Anca Serea și Adrian Sînă, dezvăluiri despre viața de familie cu 6 copii: „Cea mai mare mulțumire sufletească…”

Anca Serea și Adrian Sînă formează un cuplu din 2011.

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Vedeta și artistul sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit în 2015. Au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah. Anca Serea mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în 2010.

Anca Serea și Adrian Sînă au vorbit mereu cu sinceritate despre povestea lor de dragoste, dar și despre clipele dificile pe care le-au întâmpinat de când sunt împreună. Fosta prezentatoare are o relație foarte apropiată cu fanii de pe rețelele de socializare și de multe ori le dezvăluie chiar și aspecte picante din relația cu soțul ei.

Într-un interviu acordat recent, cei doi au vorbit despre viața lor de familie și cei șase copii care le fac zilele mai frumoase.

„Noah și Moise au fost sărbătoriți în luna mai. Noi, fiind o familie numeroasă, avem mulți sărbătoriți tot timpul! Au primit de toate, chiar mai mult decât și-au dorit. O să te surprindem! Copiii noștri nu și-au dorit nimic special anul acesta și când copilul ajunge la un asemene sentiment în care îți spune că nu își dorește nimic și are de toate, cred că e cea mai mare mulțumire sufletească. Însă eu cu Adi le-am făcut niște surprize pe măsura bunătății lor. Copiii sunt foarte buni, nu prea le impunem nimic, doar niște reguli de bun simț!”, a povestit Anca Serea pentru Click.

În ceea ce îl privește pe Adrian Sînă, acesta recunoaște că este foarte atașat de fiica lui cea mică, Leah.

„Cred că Anca este aici mai permisivă. Copiii au încredere să îi spună secretele, cred că fetele mai mult. (…) Sunt apropiat de toți copiii, că sunt ai mei. Fiecare are personalitatea lui, cu fiecare comunic diferit dar spre exemplu, Leah, cea mică e foarte atașată, în sensul în care mă roagă să o iau și pe ea pe scenă la concert. De fiecare dată mă întreabă: „Mâine avem concert?”. Da!”, a spus artistul pentru sursa citată.

Anca Serea, dezvăluiri despre începutul relației cu Adi Sînă

Anca Serea a împărtășit recent detalii despre povestea lor de iubire și despre modul în care a fost cucerită de către artist.

„Era un artist, imaginea era creată, din păcate, și nu era una foarte bună, dar între timp mi s-a schimbat. Adi a făcut primul pas, bărbatul întotdeauna clar”, a declarat Anca Serea în interviul acordat Playtech Știri.

Fosta prezentatoare a dezvăluit și unele detalii inedite despre prima întâlnire romantică cu cel care, ulterior, i-a devenit soț.

„A insistat foarte mult să ne întâlnim, mi-a cerut numărul de telefon, l-a notat pe un șervețel, m-a sunat vreo 2-3 săptămâni și până la urmă am acceptat să ieșim împreună. Prima mea întâlnire oficială cu Adrian a fost la o cină la Mariott, unde era un restaurant cu specific libanez, mâncarea noastră preferată, și aceea a fost prima cină. Eram foarte emoționați amândoi. Parcă ieri a fost”, a mai povestit Anca despre începutul poveștii lor de dragoste.

Anca Serea și Adi Sînă, la un pas de divorț

Despre căsnicia sa cu Adi Sînă, Anca a dezvăluit detalii în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Întrebată de prezentatoare dacă gelozia i-a pus căsnicia în pericol, vedeta a recunoscut că ea și soțul ei au fost în pragul divorțului la un moment dat.

Acum, ea a elucidat faptul că gelozia nu a fost, de fapt, motivul care a determinat-o pe prezentatoarea TV să dorească să încheie căsnicia cu artistul.

„Cred că aș fi necinstită să spun că gelozia, eu m-am dus singură în pragul acela, pentru că noi oamenii suntem responsabili de sentimentele noastre, de acțiunile noastre, de deciziile pe care le luăm. Eu, vizavi de căsnicia pe care o am alături de Adi, consider că am ars mai multe etape, pentru că eram foarte tânără și nimeni nu m-ar fi pregătit vreodată vizavi de relația cu un artist, care este cu suișuri și coborâșuri și intensă. Cred că au fost niște sentimente de gelozie firești, dar niciodată alimentate de el. Vizavi de ce ați povestit dumneavoastră, vizavi de controlatul telefoanelor și al lucrurilor intime, nu aș face niciodată în primul rând din respect pentru mine ca femeie, nici el nu obișnuiește să facă asta”, a zis Anca Serea, conform wowbiz.ro.

De asemenea, Anca Serea a continuat și a dezvăluit ce ce ea și partenerul ei au fost în pragul divorțului. Deși gelozia nu s-a aflat printre motive, vedeta a declarat că, într-un final, au reușit să treacă peste acel moment.

„Gelozia nu știu dacă ne-a adus în pragul divorțului, cred că mai degrabă mă supără faptul că nu este atât de prezent atunci când eu îmi doresc. De altfel, este normal. Unul a fost real, dar nu a fost un motiv întemeiat practic, mi-am dat seama după îndelungi discuții că avem foarte multe motive să mergem mai departe și dacă nu s-a întâmplat atunci înseamnă că nu a fost nimic serios sau nimic grav”, a mai declarat Anca Serea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people