Anca Serea și-a retras fiica de la grădiniță. Care a fost motivul: „Este o opțiune personală…”

Anca Serea a dezvăluit care a fost motivul pentru care a decis să își retragă fiica cea mică de la grădiniță.

Anca Serea și-a retras fiica de la grădiniță. Care a fost motivul: "Este o opțiune personală..."

Anca Serea a decis să o retragă pe fiica ei cea mică de la grădiniță, după șase luni de încercări de integrare. Acum, Leah beneficiază de un profesor privat acasă și participă la activități menite să-i stimuleze dezvoltarea. Într-un interviu pentru UNICA.ro, vedeta a explicat motivul pentru care a luat această decizie, optând să amâne înscrierea fetiței de 4 ani și jumătate la o instituție de învățământ tradițională.

Anca Serea și partenerul ei, Adrian Sînă, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună patru copii: pe Noah, Ava, Moise și Leah. Fosta prezentatoare TV mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010.

Anca Serea, despre decizia de a-și retrage fiica de la grădiniță

Anca Serea jonglează cu succes între rolul de mamă a șase copii și proiectele sale profesionale, reușind să creeze o armonie între cele două aspecte ale vieții sale. Prioritatea ei principală sunt copiii, iar vedeta își organizează programul în funcție de orele de școală ale acestora. Leah, cea mai mică din familie, a mers la grădiniță o perioadă. Într-un interviu acordat pentru UNICA.RO, Anca Serea a dezvăluit motivul pentru care a decis să o țină acasă cu ea pe micuța Leah, amânând astfel înscrierea ei la o instituție de învățământ.

„Nu merge la grădiniță deocamdată, are 4 ani și ceva, a mers. Este o opțiune personală deocamdată, se pregătește acasă, are o profesoară, are o educatoare, are clubul de dans, deocamdată nu merge în comunitate.”

„Da (așa a procedat și cu ceilalți copii n.red.), majoritatea au mers cam la 4 ani. Consider că niciun copil nu este suficient de pregătit să fie despărțit de mama lui în primul rând și cred că de aceea îi facem ca să petrecem mai mult timp cu ei. Adică dacă nu ai cu cine să-l lași acasă, da, e clar că este o soluție bună creșă. Am încercat, Leah a mers vreo jumătate de an, dar nu, consider că ei îi este mai bine acasă, lângă mine.”, a spus Anca Serea.

De asemenea, vedeta TV a precizat că Leah comunică mai mult în limba engleză, fiindu-i mai dificil să se înțeleagă cu copiii de la grădiniță.

„Leah este un copil foarte independent, foarte inteligent, are 4 ani și jumătate, recunoaște toate literele, toate cifrele, aproape că a început să citească, are niște progrese semnificative, dar ea vorbește limba engleză mai mult și mai puțin română. Comunică mai mult în engleză și i-a fost greu să zicem așa să se înțeleagă cu copiii de vârsta ei, care vorbeau românește”, a mai spus vedeta.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Anca Serea și Adrian Sînă trăiesc de mulți ani o poveste de dragoste și mulți sunt curioși să afle care sunt secretele din spatele relației lor armonioase. Cei doi au grijă să ofere întotdeauna atenție reciprocă, spațiu personal și, cel mai important, iubire.

„Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciunea, care vine odată cu vârsta. Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt, să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile. Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante”,a spus Anca Serea într-un alt interviu pentru Unica.ro.

Citește și:
Ce intervenție estetică și-a făcut Anca Serea: „Rezultatele sunt naturale, se instalează în două-trei săptămâni'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people