Anca Serea, mesaj special pentru fiica ei, Sarah, care a împlinit 17 ani: „Poți realiza orice îți propui”

Anca Serea a transmis o urare emoționantă pentru fiica ei, Sarah, care a împlinit recent 17 ani.

Anca Serea a avut motive de sărbătoare în familia ei. Fiica ei, Sarah, a împlinit 17 ani, iar vedeta i-a făcut o urare specială pe rețelele de socializare. 

Pe Instagram, Anca Serea a transmis o urare înduioșătoare pentru fiica ei. Sarah a împlinit 17 ani, iar celebra ei mamă a fost cuprinsă de emoții de ziua ei de naștere, care a fost celebrată în Veneția. Mesajul vedetei a fost însoțit de un scurt clip care cuprinde mai multe cadre speciale cu cele două. 

„La mulți ani, draga noastră Sarah! @sarah_serea! Suntem recunoscători că ai intrat în viața noastră de 17 veri și că ne aflăm astăzi cu toții împreună în țara pe care o iubești cel mai mult pentru a te sărbători. Te-ai transformat într-o domnișoară minunată, elegantă, feminină, puternică, inteligentă care își cunoaște visele și luptă pentru ele. Noi, părinții și frații tăi, promitem să îți fim mereu alături, să te susținem și să te iubim necondiționat. Sper să îți păstrezi mereu sufletul pur, să te apleci cu gingășia-ti caracteristică asupra necuvântătoarelor din viețile noastre și, mai ales, să nu îți fie teamă de nimic. Pentru că suntem siguri că poți realiza orice îți propui. Te iubim și te îmbrățișăm tare! Tu, ești Anoucka mea Forever!”, a fost mesajul transmis de Anca Serea pe contul ei de Instagram. 

Anca Serea și partenerul ei, Adrian Sînă, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună patru copii: pe Noah, Ava, Moise și Leah. Fosta prezentatoare TV mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010.

Anca Serea și Adrian Sînă trăiesc de mulți ani o poveste de dragoste și mulți sunt curioși să afle care sunt secretele din spatele relației lor armonioase. Cei doi au grijă să ofere întotdeauna atenție reciprocă, spațiu personal și, cel mai important, iubire.

„Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciunea, care vine odată cu vârsta. Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt, să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile. Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante”, a spus Anca Serea pentru Unica.ro.

Citește și:
Laura Cosoi a revenit pe platourile de filmare la nici două săptămâni de când a născut. Ce a dezvăluit actrița: „Aida m-a așteptat cuminte acasă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people