Anca Serea, imagini inedite din vacanță alături de copii. Ce destinație a ales vedeta

Anca Serea a împărtășit detalii din timpul vacanței sale cu copiii în Delta Dunării.

Anca Serea, imagini inedite din vacanță alături de copii. Ce destinație a ales vedeta

Anca Serea se bucură din plin de timpul petrecut alături de copii. Fosta prezentatoare TV a plecat într-o mică vacanță cu cei mici, aceștia fiind entuziasmați de locurile superbe pe care le vizitează. Deși Adrian Sînă nu i-a însoțit în călătorie, familia lui are parte de cele mai frumoase momente.

Anca Serea se află în Delta Dunării, într-o vacanță alături de cei mici și se arată fascinată de frumusețea pe care a descoperit-o. Chiar dacă a mai vizitat Delta Dunării anterior, vedeta este la fel de impresionată și consideră că aceasta este o minune a naturii și un loc care merită să fie apreciat de turiști.

Pe Instagram, Anca Serea a distribuit mai multe fotografii din vacanța ei și a copiilor în Delta Dunării. Pe măsură ce Adi Sînă este implicat în mai multe proiecte și concerte, ea caută liniște și peisaje potrivite pentru a-și reîncărca bateriile.

Anca Serea, vacanță inedită cu copiii

Vedeta își ține constant fanii la curent cu ultimele noutăți, iar de această dată le-a povestit cum este în vacanța din Delta Dunării. Familia ei se bucură de mâncare bună, vreme excelentă și timp de calitate petrecut împreună.

„Am decis să profităm de vremea în continuare frumoasă și să ne aventurăm într-o nouă mini vacanță în Delta Dunării, o oază de liniște și desfătare, o minune naturală prin sine însuși. Indiferent de câte ori am merge aici, mereu descoperim ceva nou, interesant și unic care ne fascinează, iar ospitalitatea prietenilor noștri de la pensiune este de poveste. Mâncare bună, peisaje superbe, specii de plante, peșți, păsări și animale nemaivăzute, apusuri și răsărituri de-ți taie răsuflarea, toate creează un tablou al naturii crude și vii, al naturii autentice, fără intervenția omului. Cred că Delta Dunării ar trebui să se regăsească pe lista de vizitat a oricărui român, pentru că este o comoară de preț a țării noastre ce trebuie cunoscută și înțeleasă, este un loc unde liniștea capătă alte înțelesuri și omul ajunge un umil spectator”, a transmis Anca Serea pe Instagram.

Adi Sînă are o serie de concerte în prezent și exprimă pe rețelele de socializare dorul pe care îl simte față de familia sa. În schimb, Anca Serea s-a arătat revoltată față de declarația soțului ei și recunoaște că dintre ei doi, ea este cea care se confruntă cu mai multe responsabilități.

„Adi se vaită că nu poate fără noi?! E, pe naiba! Hai să nu mă enervez acum! E liniștit și e bine el. La mine e problema mare. El e relaxat, e bine merci acolo unde e. Fără stres, fără copii pe cap, fără nevastă! Cam cum vă imaginați voi, care e, de fapt, realitatea?! Cine e mai bine: eu sau el?! El e cu treaba lui și eu sunt cu treaba altora! Greul pică pe mine. Am obosit. Nu mai pot. Trebuie să mărturisesc că nu sunt deloc într-o perioadă foarte bună. Sunt și eu om, în fond și la urma urmei!”, a spus Anca Serea, conform Click.

Citește și:
Delia, răspuns tranșant celor care o critică, din nou, pentru că nu își dorește copii: „Uite ce liniște e…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people