Anca Serea, dezvăluiri neașteptate despre absența lui Adrian Sînă de acasă: „Nu mai pot!”

Anca Serea a dezvăluit detalii neașteptate despre plecările soțului ei, Adrian Sînă, în concerte.

Anca Serea, dezvăluiri neașteptate despre absența lui Adrian Sînă de acasă: "Nu mai pot!"

Anca Serea a fost lăsată singură cu cei șase copii și în această vară. Vedeta a planificat o mică vacanță de familie, acum că toți cei mici sunt în vacanță de la școală, însă Adrian Sînă va fi absent din cauza faptului că se află la concerte. Cântărețul petrece foarte puțin timp acasă, în timp ce soția lui se străduiește să se descurce singură cu copiii. Prezentatoarea TV și-a expus și părerea cu privire la acest aspect, susținând că a ajuns la limita puterilor.

Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, și cei șase copii au pornit împreună spre mare în această săptămână. În acest tablou al familiei în vacanță lipsește însă Adrian Sînă, care pare să petreacă luni întregi departe de casă. Vedeta a oferit mai multe detalii despre planurile lor de vară, dorind să parcurgă un tur al Europei cu trenul.

„Sunt cu copiii, acum, la mare, pentru o săptămână și apoi plecam repejor cu toții într-un tur al Europei: Viena-Frankfurt-Londra -Paris, cu trenul, bineînțeles. Se știe că eu nu merg cu avionul că mi-e frică, nu mi-am învins încă această frică. E o vacanță, însă, doar mama și copiii”, a povestit Anca Serea, la un eveniment monden, pentru Click!

Vedeta are tot mai multe dificultăți în gestionarea sarcinilor pentru cei șase copii, mărturisind că nu este deloc mulțumită de absențele dese și de durată ale soțului ei de acasă. Vedeta pare că se află la capătul răbdării și nu pare dispusă să îi mai accepte pe mai departe lui Adi absențele, indiferent dacă acestea sunt justificate sau nu, dat fiind că artistul călătorește în lung și în lat prin țară și prin lume pentru concerte.

Anca Serea, despre plecările lui Adrian Sînă de acasă

În acest context, întreaga povară familială pare să cadă pe umerii soției lui. Cu toate acestea, se pare că și Adrian Sînă resimte absența familiei, publicând pe rețelele de socializare mesaje în care își exprimă dorul față de soție și copii. Cu toate acestea, prezentatoarea de știri nu se lasă ușor impresionată.

Adi se vaită că nu poate fără noi?! E, pe naiba! Hai să nu mă enervez acum! E liniștit și e bine el! La mine e problema mare! El e relaxat, e bine merci acolo unde e! Fără stres, fără copii pe cap, fără nevastă! Cam cum vă imaginați voi, care e, de fapt, realitatea?! Cine e mai bine: eu sau el?! El e cu treaba lui și eu sunt cu treaba altora! Greul pică pe mine! Am obosit! Nu mai pot! Trebuie să mărturisesc că nu sunt deloc într-o perioadă foarte bună. Sunt și eu om, în fond și la urma urmei!”, a mărturisit Anca Serea.

Dacă toată vara Anca Serea va petrece vacanța alături de copii, Adi Sînă pare să facă eforturi pentru a îmbunătăți situația din căsnicie și i-a pregătit deja soției sale o surpriză. Vedeta a declarat că artistul a planificat o vacanță în Franța pentru el și partenera lui, timp în care să se reconecteze.

„Noi doi am avut o vacață de cuplu în martie, la Florența, în Italia. Vom pleca pe Coasta de Azur,dar undeva prin august doar noi doi. Mi-a facut elo surpriză! Sper să rămână așa!”, a mai dezvăluit Anca Serea.

Citește și:
Elena Chiriac, primele declarații după ce a fost fotografiată alături de Rocco Ritchie, fiul Madonnei: „Îl văd ca pe un potential iubit'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people