Anca Serea, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă familia sa: „E îngrozitor”

Anca Serea a dezvăluit detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă familia sa.

Anca Serea, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă familia sa: "E îngrozitor"

Anca Serea și copiii ei nu au avut ocazia să se bucure pe deplin de vacanță din cauza unor probleme de sănătate care s-au manifestat în cadrul familiei. Vedeta a fost văzută recent la un eveniment public cu ochii înroșiți. Cu excepția lui Adi Sînă, care este plecat, toți membrii familiei se confruntă cu o infecție la ochi.

Deși copiii Ancăi Serea și ai lui Adrian Sînă au încheiat anul școlar cu rezultate foarte bune și au intrat în vacanță, aceștia nu reușesc să se bucure la maxim momentan din cauza unor probleme de sănătate. Întreaga familie, cu excepția lui Adrian Sînă care este plecat la concerte în străinătate, se confruntă cu simptomele unei infecții oculare, având ochii roșii și umflați.

Anca Serea, despre problemele de sănătate din familie

Prezenta la un eveniment monden, Anca Serea a ales să își acopere ochii cu niște ochelari de soare negri. Vedeta a oferit detalii despre situația în care se află atât ea, cât și copiii ei.

„Am făcut o infecție urâtă la ochi. Și eu, și copiii avem ochii roșii! E îngrozitor! Sarah e mai grav, ea s-a trezit cu ochii lipiți, nu putea să-i mai deschidă! Suntem pe tratament toți! Toți copiii au luat de la unul la altul. A circulat în familie! Poate să fie și de la curent, de la filtrele de aer condiționat care nu au fost curățate, ori din mașină. A fost un microb care ne-a bântuit pe toți!”, a declarat Anca Serea pentru Click!.

Anca Serea este nerăbdătoare ca problemele de sănătate să fie rezolvate, pentru a se putea bucura de o vacanță la mare alături de toți cei mici. Copiii vedetei au intrat în vacanța de vară și abia așteaptă să plece împreună cu părinții pe litoral.

„Plecăm toți o săptămână la mare la soare, la bălăceală, dar să scăpăm de problemele astea cu ochii. Nu mă simt deloc bine în perioada asta, sunt cu toate pe cap”, a completat vedeta.

Adrian Sînă este plecat în turneu

Adrian Sînă a transmis recent, pe rețelele de socializare, un mesaj care a stârnit semne de întrebare în rândul urmăritorilor. Artistul a dezvăluit pe contul său de Instagram că se pregătește pentru o perioadă de turnee, ceea ce îl va ține departe de casă. Chiar dacă iubește ceea ce face și este încântat de perspectiva reîntâlnirii cu fanii în concerte, el a recunoscut că îi este greu să fie departe de familie.

„În timp ce mă uit pe fereastră la peisajul zburdalnic de afară, mă simt parcă amărât de faptul că sunt din nou pe drum. Încă o dată, îmi iau rămas bun de la familia mea, urmând să petrec următoarele săptămâni – dacă nu chiar luni – departe de casă, pe drumurile marcate de turnee.

Poate că cel mai greu lucru este să mă obișnuiesc cu ideea că timpul trece atât de repede când sunt în turneu. Îmi amintesc cu ușurință momentele de acum câteva luni, când credeam că am tot timpul din lume pentru a face lucrurile, pentru a-mi vedea prietenii și pentru a-mi petrece timpul cu familia. Dar acum, când mă uit în urmă, pare că totul a trecut atât de rapid.

Și totuși, cu toate acestea, îmi place să fiu pe drum. Îmi place energia și entuziasmul pe care le aduc concerte și întâlnirile cu fanii mei. Îmi place să călătoresc și să văd lumi noi și să experimentez lucruri pe care nu le-aș fi putut face altfel. Este doar că, uneori, a fi departe de casă poate fi greu.

Cu toate acestea, știu că această viață de turneu este ceea ce mi-am dorit întotdeauna. Stiu că sunt binecuvântat să fac ceea ce iubesc și să împărtășesc asta cu oamenii din întreaga lume.

Citește și:
Sean Penn, surprins în ipostaze romantice alături de noua sa iubită

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people