Anca Serea dezvăluie secretul siluetei sale. La ce a renunțat vedeta în alimentația sa: „Mi-am educat gusturile”

Anca Serea a dezvăluit care este secretul ei pentru o siluetă de invidiat.

Anca Serea dezvăluie secretul siluetei sale. La ce a renunțat vedeta în alimentația sa: „Mi-am educat gusturile”

Anca Serea, în vârstă de 42 de ani și mamă a șase copii, este mândră de silueta ei de invidiat. Fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit ce dietă urmează și care este secretul care o ajută să rămână în formă. Ba mai mult, vedeta a precizat și la ce anume a fost nevoită să renunțe în alimentația ei pentru a nu acumula kilograme în plus. Vedeta a mărturisit și că a avut de-a lungul timpului felurite probleme de sănătate care au condus la internarea sa de urgență, probleme pe care fanii le-au pus deseori și pe seama dietelor drastice la care pare să se înhame aceasta.

Anca Serea, despre secretul siluetei de invidiat

Soția fostului cântăreț al trupei Akcent Adi Sînă este foarte apropiată de fanii de pe rețelele de socializare și ține constant legătura cu ei. Pe Instagram, ea a pornit o discuție onestă cu internauții, care au fost curioși să afle mai multe despre regimul alimentar pe care îl urmează. Vedeta a recunoscut că are un stil de viață echilibrat, iar când vine vorba de dietă, aceasta a reușit să își „educe” gusturile.

„Sunt norocoasă că mi-am educat oarecum gusturile și mănânc foarte rar chestii nesănătoase. Fără alcool, rar zahăr și foarte rar produse de patiserie, pentru că nu-mi plac. Ananasul este gustarea de pe drumul de astăzi, București – Budapesta.”, a spus vedeta.

Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate

Anca Serea a trecut prin momente grele în urmă cu doi ani, atunci când a fost descoperită cu probleme de sănătate. În urma unui incident, aceasta a căzut pe stradă, iar medicii i-au descoperit problema – o anemie puternică. Recent, ea a împărtășit cu fanii săi aceste momente dificile prin care a trecut.

„Am avut o perioadă foarte nefericită, dar din care am învățat ceva foarte important. Mă trezesc mult mai recunoscătoare în fiecare dimineață și am învățat că trebuie să mă pun pe primul loc, indiferent de orice. Trebuie să am grijă de sănătatea mea, ceea ce nu făcusem până acum. Pur și simplu am căzut pe stradă, în Bulgaria, la o întâlnire de afaceri. Eram cu Adi. Am simțit că nu mă simt bine, că nu mai am energie, nu mai vedeam bine. Am mers la o farmacie și am luat niște pastiluțe, niște suplimente. Eram deja… nu mai auzeam, nu mai vedeam cu partea dreaptă. Nu îmi mai simțeam mâinile și picioarele. Am mers la spital și m-au descoperit cu hemoglobină și feritină zero, practic nu mai aveam niciun depozit de fier. Hemoglobina era 4,6, adică o valoare foarte mică. Pot să mă consider un om norocos, pentru că până în momentul acela nu am avut un episod care să îmi anunțe ceva. De aceea, și medicii au fost foarte uimiți de cum am rezistat o perioadă atât de lungă”, a povestit Anca Serea, potrivit Libertatea.ro.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat fiica în cadrul unei ceremonii în SUA: „Regele Charles și William au fost invitați, dar nu au venit'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people