Anca Serea, detalii inedite despre viața de familie și relația cu Adrian Sînă: „Am avut multe de reglat”

Anca Serea a vorbit deschis despre viața de familie și cum s-a schimbat relația cu Adrian Sînă.

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Vedeta și artistul sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit în 2015. Au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah. Anca Serea mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în 2010.

Anca Serea, despre relația cu Adrian Sînă

Anca Serea a dezvăluit într-un interviu pentru Unica.ro modul în care viața ei s-a transformat odată cu trecerea timpului. În relația cu Adrian Sînă, impulsivitatea de la începuturi s-a estompat, iar acum cei doi se înțeleg dintr-o simplă privire, știind când este momentul potrivit pentru a discuta subiecte de familie sau aspecte legate de muncă. În plus, ei colaborează și ca parteneri în afacerea cu produse cosmetice pe care au lansat-o împreună acum câțiva ani.

„Ne cunoaștem din priviri, știm după tonul vocii, ne respectăm foarte mult momentele astea de liniște. Știm când trebuie să dezbatem un subiect și când nu e cazul că suntem foarte obosiți sau încărcați de pe la job. Am devenit mult mai liniștiți, mult mai echilibrați. Am avut multe de reglat, dar acum sunt super liniștită, Slavă Domnului”, a spus Anca Serea.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că este nerăbătoare să ajungă la vârsta de 50 de ani, considerând că fiecare an parcurs aduce experiențe noi și inedite. Totodată, Anca Serea consideră că nu trebuie să se sperie de trecerea timpului, fiind un proces normal pe care vrea să îl îmbrățișeze.

„Nu, de-abia aștept să fac 50 de ani, pentru că fiecare an îl consider ca o provocare cumva și îmi dau seama că devin mai înțeleaptă. Încerc să devin o variantă mai bună a mea, mai liniștită, mai echilibrată și chiar dacă am mai pus așa 2-3 kilograme pe mine sau dacă, nu știu, mai am un rid. Mi se pare că trebuie să ne obișnuim cu gândul ăsta și face parte din procesul nostru ca oameni și nu am o presiune, sincer, deloc. Mi-ar plăcea în schimb să încep să mă mișc un pic, să fac mai multă mișcare, să fac mai mult sport. Să vin la tratamente noninvazive”, a povestit, pentru Unica.ro, Anca Serea.

Anca Serea a împărtășit recent detalii despre povestea lor de iubire și despre modul în care a fost cucerită de către artist.

„Era un artist, imaginea era creată, din păcate, și nu era una foarte bună, dar între timp mi s-a schimbat. Adi a făcut primul pas, bărbatul întotdeauna clar”, a declarat Anca Serea în interviul acordat Playtech Știri.

Fosta prezentatoare a dezvăluit și unele detalii inedite despre prima întâlnire romantică cu cel care, ulterior, i-a devenit soț.

„A insistat foarte mult să ne întâlnim, mi-a cerut numărul de telefon, l-a notat pe un șervețel, m-a sunat vreo 2-3 săptămâni și până la urmă am acceptat să ieșim împreună. Prima mea întâlnire oficială cu Adrian a fost la o cină la Mariott, unde era un restaurant cu specific libanez, mâncarea noastră preferată, și aceea a fost prima cină. Eram foarte emoționați amândoi. Parcă ieri a fost”, a mai povestit Anca despre începutul poveștii lor de dragoste.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people