Anca Serea a plecat în vacanță în Austria separat de Adi Sînă. Cine a însoțit-o: „Ne așteaptă”

Anca Serea a plecat în Austria cu trenul, separat de soțul ei, Adi Sînă.

Anca Serea a plecat în vacanță în Austria separat de Adi Sînă. Cine a însoțit-o: "Ne așteaptă"

Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, a călătorit în Austria cu copiii, dar separat de partenerul ei de viață. Din cauza fobiei sale de avion, vedeta a ales să călătorească cu trenul, la cușetă, până la Viena. A fost însoțită de cel mai mic băiat din familie, Moise.

Anca Serea a plecat în Austria cu trenul

Între timp, soțul ei, Adrian Sînă, a călătorit în Austria cu avionul și o aștepta deja acolo, împreună cu alți doi copii ai lor, Ava și Noah. Anca Serea i-a ținut pe fani la curent cu călătoria ei și le-a povestit cum a fost drumul cu trenul până la Viena.

„Am ajuns în vagonul de dormit. Mergem la Viena câteva zile și apoi vom merge la Kitzbuhel. Așa arată vagonul nostru cușetă, este climatizat, aici avem dușul, toaletă… Primul nostru stop a avut loc aici, la Viena, suntem pe peronul 5, pentru că așteptăm trenul nostru de legătură la Kitzbuhel, acolo unde ne așteaptă cuminței, Adi, împreună cu copiii”, a povestit Anca Serea, care a ajuns cu bine în Austria, la zăpadă, spre bucuria celor trei copii cu care se află în vacanță acolo.

„Gata, am urcat pentru prima dată anul acesta în telecabină. Peisajul este superb, ninge ca în povești! Mergem sus!”, a mai completat Anca Serea, care a urcat cu copiii pe pârtie, la schiat și s-au bucurat împreună de peisajul de poveste și multă zăpadă.

În timpul vacanței lor la munte, Anca Serea și Adi Sînă își ajustează programul în funcție de temperaturile scăzute, mai ales că s-a anunțat că va fi destul de frig la Kitzbuhel în această perioadă. Fosta prezentatoare TV este extrem de activă pe rețelele sociale și relatează tot ceea ce fac în vacanță. Atunci când a fost întrebată dacă nu i-a fost teamă să călătorească singură cu trenul, însoțită doar de un copil, Anca Serea a răspuns la toate curiozitățile.

„Nu îmi este teamă. Noi alegem cușeta de dormit la clasa 1. Fiecare vagon se închide. Este o persoană destinată care răspunde de tot ce se întâmplă pe parcursul călătoriei. Există o alarmă de panică. Nu am motive de frică! Pentru copii este distractiv, pentru că văd lucruri noi. Paturile sunt supraetajate și țopăie în ele. Ne jucăm diverse jocuri: culorile, ce încape într-o valiză, Fazan, Tomanap, Da și Nu, Ce văd pe fereastră, Jocul literelor și lista poate continua”, a răspuns Anca Serea, care a mai adăugat că pentru a nu se plictisi cu copilul la drum lung încearcă tot felul de variante de jocuri care să îl țină ocupat.

Ce planuri au cei doi pentru noul an

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate personalități din showbiz, construind în timp o comunitate impresionantă în mediul online, care o susține în fiecare etapă a vieții. Cu toate încercările prin care a trecut, vedeta a păstrat întotdeauna o atitudine calmă și a gestionat situațiile cu maturitate. Deși 2023 a fost un an aglomerat și cu multe lecții, fosta prezentatoare rămâne optimistă în privința anului ce tocmai a început.

„2023 a fost un an imprevizibil cred că pentru toată lumea când a trebuit să zicem așa, să recalculăm și să reconsiderăm valorile importante ale vieții. Slavă Domnului, suntem sănătoși și cred că acesta este cel mai mare câștig. A fost un an bunișor pentru noi. Sper ca anul 2024 să fie un an cu liniște și pace pentru toată lumea și să ne ținem familiile aproape, cam asta îmi doresc, lucruri simple, nimic material”, a povestit Anca Serea pentru Star Matinal, citată de spynews.ro.

Citește și:
Monica Bîrlădeanu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată: „Un an nou bun'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people