Anca Lungu, mesaj special pentru fiica ei, Natalia, care a împlinit 10 ani: „Sunt atât de norocoasă”

Anca Lungu a sărbătorit-o pe fiica ei, Natalia, care a împlinit 10 ani.

Anca Lungu, mesaj special pentru fiica ei, Natalia, care a împlinit 10 ani: "Sunt atât de norocoasă"

În 2018, Anca Lungu a decis să părăsească România și să se stabilească la Nisa, acolo unde trăiește o poveste de dragoste cu Harry Arampatzis, un bărbat de origine greacă care se ocupă cu afaceri în domeniul cosmeticelor, alături de care are și un băiat, pe nume Georgios. În trecut, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a fost căsătorită cu Ștefan Lungu. Cei doi au divorțat în 2017 și au împreună o fiică, pe Natalia.

Anca Lungu a avut motive de sărbătoare în familia ei. Fiica ei, Natalia, a împlinit 10 ani, și i-a organizat o petrecere pe cinste, care a avut și o tematică aparte, și anume Harry Potter. Fosta prezentatoare TV a împărtășit pe contul ei de Instagram câteva imagini de la aniversarea fetiței sale, care au fost însoțite de o urare emoționantă. 

„O alintam Degețica. Atât de mică a fost fiica mea la naștere. Cu respirația monitorizată în pântecele transparent al incubatorului, părea atât de fragilă, încât mi-ar fi fost imposibil să mi-o imaginez pe Natalia care astăzi împlinește 10 ani. Sunt atât de norocoasă să-i fiu mamă! Copilul meu frumos (din toate punctele de vedere ❤️) și-a dorit o petrecere cu tematica „Harry Potter”, iar eu m-am conformat. Nu știu dacă am sau nu stofă de magician, dar știu sigur că am reușit să aduc puțină magie în viața fetiței mele, iar asta e hrană pentru sufletul oricărei mame.”

Anca Lungu a vorbit despre relația cu soțul ei, Harry Arampatzis. Vedeta a dezvăluit cum a luat decizia de a pleca din România și de a începe o nouă viață în Nisa. 

„Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el pentru că despre asta a fost vorba, să fim împreună și să putem forma o familie. Ne cunoșteam de foarte puțin timp când am luat decizia, după încă puțin timp s-a întâmplat să apară și Viorgos în ecuație, fiul nostru, și apoi m-am mutat fără să mă gândesc prea mult (…) Știam, eram conștientă că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte”, a declarat Anca Lungu în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”, citată de spynews.ro.

În ceea ce privește începutul poveștii lor de iubire, Anca Lungu a recunoscut faptul că nu a fost vorba de dragoste la prima vedere. A mai spus că și-a asumat o serie de riscuri în momentul în care a luat hotărârea să plece din țară și a explicat de ce. 

„Nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut foarte mult unul pe celălalt, dar mai mult decât atât a fost și decizie rațională, adică am cântărit foarte bine lucrurile și de o parte și de cealaltă. Ne-am asumat riscurile, pentru că sunt foarte multe riscuri, ne cunoșteam de puțin timp (…) Mi-am asumat riscurile și am luat decizia de a îmi schimba total viața”, a adăugat Anca Lungu. 

Citește și:
Laura Giurcanu și Aris Eram, surprinși din nou împreună! Imaginea inedită a fost dezvăluită chiar de Andreea Esca

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people