Anca Lungu i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale, Natalia-Adriana, care a împlinit 8 ani

Anca Lungu a transmis un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare pentru fiica ei, Natalia-Adriana, care a împlinit opt ani.

Anca Lungu i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale, Natalia-Adriana, care a împlinit 8 ani

Anca Lungu a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj plin de emoție pentru fiica ei. Natalia-Adriana, fiica pe care o are din căsnicia cu Ștefan Lungu, a împlinit 8 ani. Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 mai are un fiu alături de Harry Arampatzis, actualul ei partener. 

Anca Lungu amintește în mesajul publicat pe rețelele de socializare de faptul că fiica ei s-a născut prematur și o perioadă a stat în incubator. Mesajul fostei prezentatoare TV a fost însoțit de mai multe imagini, printre care una cu ea și Natalia-Adriana realizată la două săptămâni după naștere, dar și alte fotografii de la aniversarea organizată la casa lor de la Nisa, acolo unde locuiește în prezent. 

„E zi de sărbătoare astăzi în familia noastră. Natalia-Adriana împlinește 8 ani. 8 ani de când a venit pe lume la final de mai, deși era așteptată nu mai devreme de iulie. Degețica, așa cum i-am spus atunci, s-a născut prematur. Și chiar și acum, la ani distanță, cu o fetiță mare, sănătoasă și veselă lângă mine, încă mă mai doare începutul nostru care n-a fost de fapt împreună. Fotografia aceasta a fost făcută de fratele meu, unchiul Nataliei, la două săptămâni după naștere, când puiul de om a fost pregătit să plece din spital. Din acest moment am fost nedespărțite.”

Acum, când fiica ei a împlinit 8 ani, Anca Lungu este fericită pentru că Natalia-Adriana este sănătoasă și că îi poate fi alături în toate etapele vieții. Fosta prezentatoare TV a dorit să-și împărtășească povestea și cu restul mamelor care au trecut prin experiențe și momentele grele similare cu cele pe care le-a întâmpinat. 

„Dar înainte de asta a fost multă suferință de ambele părți. Am stat 8 ore într-o sală de reanimare fără să-mi țin în brațe copilul. Am stat 8 ore uitându-mă obsesiv la o fotografie cu chipul ei pe care am primit-o pe telefonul mobil. 8 ore în care m-am gândit ce-o fi în suflețelul ei mic, singură într-o lume nouă și rece pe care o privește prin pereții de sticlă ai unui incubator. Și după 8 ore tot n-am putut să o țin la piept, ci doar să-i mângâi creștetul și mânuțele, să-i vorbesc și s-o privesc dintr-un scaun cu rotile. Scriu aceste rânduri pentru toate mamele care au trecut prin asta și prin situații mult mai dificile. Nașterea prematură e o traumă și pentru mamă și pentru copil. După 8 ani simt că rana nu s-a vindecat complet, deși povestea noastră e una cu final fericit. Ieri am organizat o petrecere a florilor în grădină. Natalia a suflat în lumânări și și-a pus o dorință. Iar eu am putut să o țin în brațe oricât am vrut de mult!”, a mai transmis Anca Lungu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anca Lungu (@anca.lungu)

Citește și:
Alina Sorescu face noi dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people