Anca Lungu, dezvăluiri inedite, la cinci ani de la mutarea în Franța: „Sunt foarte prezentă”

Anca Lungu a vorbit despre mutarea în Franța și emisiunea pe care o are de la distanță.

Anca Lungu, dezvăluiri inedite, la cinci ani de la mutarea în Franța: „Sunt foarte prezentă”

Anca Lungu și soțul ei, Harry Arampatzis, împreună cu cei doi copii ai vedetei, locuiesc în Franța de cinci ani. Într-un interviu acordat revistei Unica, prezentatoarea TV a dezvăluit cum a reușit să-și păstreze cariera și să aibă propria emisiune la Prima TV, deși trăiește în străinătate.

După mulți ani petrecuți ca prezentatoare de știri la Antena 1, în 2018, Anca a luat o decizie radicală și a plecat din România pentru a începe o nouă viață în Franța. De atunci, aceasta s-a adaptat cu succes la viața din Nisa.

Anca Lungu, despre viața în Franța și emisiunea sa

Anca Lungu și-a dedicat întotdeauna timpul familiei sale, soțului, băiatului lor și fiicei sale din relația anterioară. Pe lângă grijile de mamă, Anca a avut grijă să își informeze și fanii despre activitățile sale, prin intermediul Instagram-ului și blogului ei de rețete. După ce a petrecut câțiva ani în Franța, adaptându-se la noua viață, Anca s-a întors la muncă. Emisiunea sa de la Prima TV, numită „Viața are gust”, este filmată în străinătate și se concentrează pe prezentarea gastronomiei. De când a început să lucreze, viața vedetei s-a schimbat semnificativ.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre emisiunea ei. Viata are gust este un proiect de suflet pentru ea, care aduce la un loc cele mai frumoase experiențe și intră în contact cu energia oamenilor. Ba mai mult, Anca povestește că nu este doar despre mâncare, ci despre poveștile fascinante din spatele rețetelor. Astfel, mâncarea devine un pretext pentru a afla mai multe despre domeniul culinar.

„Dacă vorbim despre o zi din timpul filmărilor, atunci e o zi foarte plină. Se filmează de dimineață până seara pentru fiecare ediție, de fiecare dată într-un loc nou, cu oameni noi și povești diferite. Recunosc că aceste zile sunt solicitante pentru că sunt foarte prezentă, atentă la detalii și conectată la energia oamenilor cu care intru în contact. Sunt zile grele, dar foarte frumoase și bogate din punct de vedere al experiențelor pe care le trăiesc. Viața are gust nu e doar despre mâncare și rețete, e despre hrană pentru toate simțurile. Mâncarea e doar un pretext pentru a afla poveștile fascinante din spatele rețetelor, restaurantelor sau bucătarilor, dar și poveștile românilor care s-au stabilit aici, în sudul Franței.”, a spus Anca Lungu pentru Unica.

Deși trăiește de ceva timp în Franța, Anca Lungu a declarat că nu este o împătimită a extravaganței și preferă mai mult să se bucure de lucrurile simple. Deși este înconjurată de lux și opulență, prezentatoarea TV ar alege oricând o plimbare în natură sau un picnic cu familia.

„Nu sunt adepta răsfățului extravagant. Sunt genul de om care se bucură și se hrănește cu lucruri simple. E suficient să-mi cumpăr un buchet de flori, să fac o baie cu spumă, să fac o plimbare în natură, să iau masa la un restaurant bun sau să organizez un picnic în familie. Pentru toate aceste mici bucurii sunt întotdeauna recunoscătoare”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Citește și:
Cu ce se ocupă soțul lui Carmen Grebenișan. Alex Militaru și concurenta de la Survivor sunt căsătoriți de aproape doi ani

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people