Anca Lungu, dezvăluiri despre participarea la Bucharest Fashion Week. Fosta prezentatoare a defilat pe catwalk pentru un brand românesc: „N-aș fi crezut niciodată…”

O prezență discretă chiar și pe social media, Anca Lungu a impresionat cu prezența sa la Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week.

Prima ediție Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week, care a avut loc între 15 și 18 octombrie, a transformat centrul orașului într-o veritabilă scenă a modei din Europa de Est, cu o mulțime de show-uri găzduite de Palatul Regal și alte locații, dar și cu expoziții, dezbateri și workshop-uri conexe. Printre designerii și brand-urile care și-au prezentat noile colecții s-au numărat Litkovska, Gudu, Keburia, Murmur, Carmen Secăreanu, Rhea Costa, Ami Amalia, Katea Gri, Elena Reva, Romeo Gigli, Nissa, Manuri, Almaz și Ermanno Scervino.

Anca Lungu, model pe catwalk

O prezență discretă chiar și pe social media, Anca Lungu a impresionat cu prezența sa la Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week, unde a defilat pe catwalk pentru brand-ul românesc Ami Amalia.

„Ieri am debutat în lumea modei cu o defilare în cadrul @mbbfw_official pentru un brand pe care îl iubesc. A fost o experiență minunată, iar frumosul creat de @amalia.saftoiu a reușit să transmită un mesaj care s-a ridicat deasupra modei: un mesaj despre prietenie, diversitate și naturalețe. Felicitări tuturor celor care au pus umărul la acest proiect! Felicitări, @domnicamargescu pentru styling și @judithstate pentru indicațiile scenice: tempo, mult zâmbet, naturalețe și contact vizual cu publicul”, a povestit aceasta pe rețelele de socializare.

Ulterior, fosta prezentatoare a vorbit cu emoție despre ipostaza inedită în care s-a aflat, declarându-se încântată.

„Între timp am ajuns acasă cu bine și cu senzația că m-am visat defilând pe un podium de modă îmbrăcată ca o Scufiță Roșie tricotată de Ami Amalia. Fotografiile oficiale sunt însă dovada că visul meu nu a fost doar unul viu colorat, ci și unul viu. Sala Tronului din Muzeul Național de Artă al României, Anotimpurile lui Vivaldi, creațiile pline de viață ale Amaliei, stylingul Domnicăi, indicațiile scenice ale lui Judith, manechinele și manechinii, mamele, viitoarea mamă și chiar spendida bunică Omi, toate au fost ingredientele unui show unic, presărat cu multe zâmbete, șosete călduroase de lână și băsmăluțe chic, legate fără sfială sub barbă. N-aș fi crezut niciodată că la aproape 39 de ani îmi voi face debutul în modă, Sunt curioasă dacă și voi ați făcut în ultima vreme ceva neașteptat pentru prima dată în viață. Cu ce v-a surprins destinul?”, a mai povestit Anca Lungu.

Anca Lungu s-a căsătorit în vara acestui an

În 2018, Anca Lungu a decis să părăsească România și să se stabilească la Nisa, acolo unde trăiește o poveste de dragoste cu Harry Arampatzis, un bărbat de origine greacă care se ocupă cu afaceri în domeniul cosmeticelor, alături de care are și un băiat, pe nume Georgios. În trecut, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a fost căsătorită cu Ștefan Lungu. Cei doi au divorțat în 2017 și au împreună o fiică, pe Natalia.

În luna iulie a acestui an, Anca Lungu a decis să se căsătorească religios cu partenerul ei, Harry Arampatzis, în cadrul unei ceremonii intime, în Grecia, la care au participat doar câțiva membri ai familiei și puțini prieteni apropiați.

La câteva zile de la nuntă, Anca Lungu a dezvăluit pe rețelele de socializare câteva imagini speciale de la ceremonia care a avut loc în Grecia, dar și detalii de la petrecerea care a urmat.

„10 iulie 2024 e o dată ce rămâne în istoria familiei noastre. A fost una dintre cele mai emoționante zile din câte am trăit vreodată, mai ales că cei doi copii ai noștri, Natalia și Georgios, ne-au fost alături. Le mulțumim tuturor celorlalte suflete dragi care ne-au fost aproape nu doar în ziua nunții, ci pe parcursul celor 7 ani de când suntem împreună. Le mulțumim nașilor @andreeaberecleanu și @dr.stanconstantin, datorită cărora ne-am cunoscut. Îi mulțumim Cristinei pentru aceste câteva cadre trimise în avans și le mulțumesc mult prietenilor mei dragi care au avut grijă să fiu frumoasă în ziua nunții”, a povestit Anca Lungu pe social media.

Citește și:
Noi imagini de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian. Ce s-a aflat despre eveniment

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people