Anca Lungu, declarații inedite despre relația cu soțul ei: „Ne-am asumat riscurile”

Anca Lungu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu partenerul ei.

Anca Lungu, declarații inedite despre relația cu soțul ei: "Ne-am asumat riscurile"

Anca Lungu și fostul ei soț, Ștefan Lungu, au divorțat în anul 2017. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Natalia-Adriana. Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 mai are un fiu alături de Harry Arampatzis, actualul ei partener. 

În cadrul unui interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”, Anca Lungu a vorbit despre relația pe care o are cu Harry Arampatzis, care este de origine greacă. Fosta prezentatoare TV locuiește în Nisa împreună cu familia ei și a dezvăluit cum a luat această decizie de a pleca din țară.

„Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el pentru că despre asta a fost vorba, să fim împreună și să putem forma o familie. Ne cunoșteam de foarte puțin timp când am luat decizia, după încă puțin timp s-a întâmplat să apară și Viorgos în ecuație, fiul nostru, și apoi m-am mutat fără să mă gândesc prea mult (…) Știam, eram conștientă că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte”, a declarat Anca Lungu, citată de spynews.ro.

Anca Lungu a continuat să vorbească și despre începutul poveștii lor de iubire. Ea a recunoscut faptul că nu a fost vorba de dragoste la prima vedere. Fosta prezentatoare a mai spus că și-a asumat o serie de riscuri în momentul în care a luat hotărârea să plece din țară și a explicat de ce. 

„Nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut foarte mult unul pe celălalt, dar mai mult decât atât a fost și decizie rațională, adică am cântărit foarte bine lucrurile și de o parte și de cealaltă. Ne-am asumat riscurile, pentru că sunt foarte multe riscuri, ne cunoșteam de puțin timp (…) Mi-am asumat riscurile și am luat decizia de a îmi schimba total viața”, a adăugat Anca Lungu. 

Citește și:
Câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2022

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people