Anca Dumitra, primele imagini cu fiul ei, Levi Nicholas. Actrița, copleșită de emoții: „Nimic nu va mai fi la fel”

Anca Dumitra a postat imagini inedite cu fiul ei, de la maternitate.

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul său „Gianina” din serialul Las Fierbinți, a devenit mamă pentru prima dată. Actrița și soțul ei, Manfred Spendier, au ales pentru fiul lor un nume special, Levi Nicholas. Recent, vedeta de la Pro TV a dezvăluit și primele imagini cu băiețelul.

Anca Dumitra, imagini emoționante cu fiul ei

Anca Dumitra trăiește o perioadă minunată alături de soțul ei, Manfred Spendier, după ce au devenit părinți. Cei doi au un băiețel, Levi Nicholas, care le-a adus o bucurie imensă. După ce a revenit acasă de la maternitate și s-a acomodat cu noul rol de mamă, actrița a împărtășit cu urmăritorii săi primele imagini cu bebelușul, radiind de fericire.

​”Cândva se grăbea. Ca fata la măritat. De data asta nu s-a mai grăbit. A așteptat. S-au așteptat și s-au întâmplat. Într-un firesc, ca de când lumea și pământul. Miraculos, cum îi șade bine unei binecuvântări. Și a știut că de aici încolo- nimic nu va mai fi la fel. Povestea a căpătat alte dimensiuni, ochii- altă privire, iar inima, cu totul alt conținut. Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”, a fost mesajul postat de Anca, pe contul său de Instagram.

Anca Dumitra a făcut primele declarații despre bebelușul ei, dezvăluind că are un băiețel și dând publicității și numele special pe care l-a ales pentru micuț.

„Sunt copleșită de emoții. Slavă Domnului, totul este bine, totul a decurs bine. Mâine facem o săptămână și sunt cea mai fericită. Am un băiețel de nota 10. Are puțin colici, noi am ajuns acasă de câteva zile, e foarte precis deja ca program, să vedem dacă rămâne așa. (…) Nu știu încă dacă are ochii mei! Toată lumea mă întreabă! E tare drăgălaș, eu nu credeam că poți să fii așa îndrăgostit și să iubești așa, cred că toate mămicile și toți părinții știu asta. Levi Nicholas îl cheamă.”, a declarat Anca Dumitra în emisiunea „La Măruță.”

Ce spune actrița despre începutul relației cu soțul ei

Anca Dumitra trăiește o poveste de dragoste alături de omul de afaceri Manfred Spendier, care e de origine austriacă. Cei doi au făcut cununia civilă la jumătatea lunii decembrie a anului 2022, iar în aprilie 2023 s-au căsătorit religios.

Într-un interviu acordat recent, Anca Dumitra a vorbit despre începutul relației cu soțul ei.

„M-a văzut cu vreo 10 ani de zile în urmă. M-a văzut în câteva episoade, n-am avut nicio treabă niciodată! Vorba aceea, și-a manifestat intenția și, în același timp, altcineva l-a ajutat să se îndeplinească acea intenție și, într-un final, să ne întâlnim. A fost o primă întâlnire foarte frumoasă! Rapidă, totodată, prima întâlnire. Adică, știu că nu am stat foarte foarte mult timp atunci pentru că cine ne-a adus împreună, fiind toți la masă, a fost așa un pic mai stingher, dar foarte drăguț, de altfel. Sunt amintiri foarte dragi și frumoase, iar după aceea au urmat a doua întâlnire și a treia și, din ce în ce, am stat și mai mult la povești să ne cunoaștem. Da, un început foarte frumos”, a povestit actrița pentru revista VIVA!.

Citește și:
Livia Eftimie, primele declarații despre divorțul de Cătălin Bordea: „Nu m-am așteptat la toate lucrurile astea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people