Anca Dumitra, mărturisiri inedite înainte de a deveni mamă pentru prima dată: „Încă nu avem cu precizie un nume”

Anca Dumitra și Manfred Spendier se pregătesc să devină părinți pentru prima oară.

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, au ales nașii pentru bebelușul lor și sunt ocupați cu renovarea casei înainte de a deveni părinți. Actrița a vorbit deschis despre momentul în care va deveni mamă, fiind foarte entuziasmată de venirea pe lume a bebelușului lor.

Actrița a dezvăluit că ea și soțul ei au ales deja părinții spirituali ai copilului și că în prezent sunt în plin proces de renovare, sperând ca locuința să fie pregătită până la nașterea primului lor copil. De asemenea, a povestit ce fel de mamă se vede pe ea însăși și cât de atent și grijuliu este soțul ei.

Anca Dumitra se pregătește de naștere

Într-un interviu pentru Viva.ro, Anca Dumitra a oferit detalii despre pregătirile pentru venirea pe lume a copilului. Ea și partenerul ei au ales deja perechea de nași, iar în prezent sunt în plină renovare cu casa.

„Sper să fiu o mamă bună pentru copilul meu! Îmi doresc să cresc un copil sănătos, voios, să fie un om bun. Un om bun și fericit. Îmi plac oamenii buni și fericiți, și așa mi-aș dori să fie și copilul meu. (…) Nu am dezvăluit încă sexul bebelușului. Hahaha, încă nu-l dezvălui! Nu am ales nici numele încă, mai avem puțin timp, dar nici nu o să lăsăm pe ultima sută de metri. Încă nu avem cu precizie un nume. (…) Deja se știu părinții spirituali, deja i-am informat, ca să zic așa, au acceptat. Deci din punctul ăsta de vedere suntem adăpostiți, aici avem!”, a spus Anca Dumitra.

În ceea ce privește camera bebelușului, Anca Dumitra a specificat că nu a amenajat încă nimic, fiind în renovare cu casa. Cu toate acestea, actrița speră ca aceasta să fie gata la timp.

„Nu, încă n-am amenajat nimic. Noi suntem oricum în pline renovări cu casa, sperăm să se termine la timp și, dacă nu se va termina, asta este! Vom vedea, le vom face așa încetul cu încetul, dar încă nu! Încă nu este gata nici măcar camera noastră, darămite camera copilului. De-abia aștept și eu să fie gata! Să fie gata toată casa, ca să putem să ne mutăm liniștiți.”

În această perioadă, partenerul ei este foarte atent cu starea actriței:

Cred totuși că ai o doză de umor îndeajuns de sănătoasă cât să te țină departe de genul din urmă. Am lucrat destul de mult amândoi. Eu acum m-am oprit din filmări, pentru că, repet, am terminat sezonul, la teatru stagiunea se încheie. Deci acum încep să am și eu perioada mai liberă. Nu pot să spun același lucru despre Manfred, însă. Da, nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector, că nici nu a fost cazul să fie într-atât de mult. Și eu am fost, sper să fi fost, cumpătată în pofte, în pretenții. Dar nu, nu l-am trezit noaptea pentru te miri ce savarină, amandină sau pepene roșu! Încă nu a fost cazul, dar și dacă o să fie cazul, sper din suflet să răspundă prompt și să se ducă. Până la urmă, tratăm într-adevăr cu umor, pe cât se poate, perioada asta, dar totodată și cu foarte multă emoție. N-are cum să nu fie așa.”

Citește și:
Christina Hendricks s-a căsătorit. Cum a arătat nunta actriței din Mad Men

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people