Anca Dumitra, dezvăluiri neașteptate despre începutul relației cu soțul ei. Actrița este însărcinată cu primul copil

Actrița are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață.

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, se pregătesc pentru o schimbare importantă în viața lor, deoarece vor deveni părinți în curând. Actrița se află în trimestrul al treilea al sarcinii și sunt nerăbdători să își întâlnească copilul. Această perioadă este una deosebit de fericită pentru ei, iar Anca a împărtășit această bucurie și cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, postând mai multe imagini cu burtica în creștere.

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, formează un cuplu discret și își trăiesc povestea de iubire departe de ochii publicului, în ciuda notorietății de care se bucură actrița.

Anca Dumitra trăiește o poveste de dragoste alături de omul de afaceri Manfred Spendier, care e de origine austriacă. Cei doi au făcut cununia civilă la jumătatea lunii decembrie a anului 2022, iar în aprilie 2023 s-au căsătorit religios.

Anca Dumitra, dezvăluiri neașteptate despre începutul relației cu soțul ei

Într-un interviu acordat recent, Anca Dumitra a vorbit despre începutul relației cu soțul ei.

„M-a văzut cu vreo 10 ani de zile în urmă. M-a văzut în câteva episoade, n-am avut nicio treabă niciodată! Vorba aceea, și-a manifestat intenția și, în același timp, altcineva l-a ajutat să se îndeplinească acea intenție și, într-un final, să ne întâlnim. A fost o primă întâlnire foarte frumoasă! Rapidă, totodată, prima întâlnire. Adică, știu că nu am stat foarte foarte mult timp atunci pentru că cine ne-a adus împreună, fiind toți la masă, a fost așa un pic mai stingher, dar foarte drăguț, de altfel. Sunt amintiri foarte dragi și frumoase, iar după aceea au urmat a doua întâlnire și a treia și, din ce în ce, am stat și mai mult la povești să ne cunoaștem. Da, un început foarte frumos”, a povestit actrița pentru revista VIVA!.

Actrița are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață.

„Viața mea personală a fost viața mea personală și nu mi-a plăcut niciodată să dezvălui foarte multe. Într-adevăr, acum, lucrurile întâmplându-se, încununându-se cu nuntă, cu bebeluș, și-așa mai departe, fiind atât de precise și concrete, da, pot să le dezvălui, însă nu într-atât încât să ofer și cele mai multe detalii. Dar, da! Este un bărbat căruia îi place să se bucure, să râdă, să se amuze și… eu nu mai zic! Cred că reușește pur și simplu oferindu-mi liniște. Adică, atunci când lucrurile parcă o iau razna și nu îmi găsesc răspunsuri, știe exact ce să spună cât să mă aducă așa pe cărare și să nu fiu, știu eu, în mintea mea foarte mult (…) Nu este nicidecum un bărbat gelos. Sau nu se manifestă într-atât de tare. Bineînțeles că are și el o doză, cum e și firesc, ca și mine, de altfel, însă nimic deplasat. Cât despre asta cu „am ales un bărbat bine”, o să-i transmit, o să se bucure, o să vă mulțumească”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Anca Dumitra, confesiuni despre sarcină

Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil. Actrița este nerăbdătoare să devină mamă. În cadrul unui interviu acordat recent, vedeta a făcut confesiuni emoționante despre noua etapă care urmează în viața ei. 

„E destul de relativ cât de curând voi naște. Tot ce îmi doresc este să vină la termen, cum s-ar spune. Să dea Dumnezeu să fie totul bine! Să fim sănătoși, să fim voioși și să dăm startul a ceea ce deja cred că e o minune. Am avut o sarcină ușoară. Chiar dacă primul trimestru a fost mai dificil, comparativ cu al doilea, cel puțin. Am avut grețuri, nu au fost matinale neapărat, asta a fost suprinzător, că știam de grețurile matinale, la mine au fost în a doua parte a zilei. Dar acum, uitându-mă așa înapoi, cel puțin până acum, Doamne ajută, a fost foarte bine.

Chiar nu m-am decis asupra metodei, încerc să mă documentez pe cât se poate. Pe de altă parte, nu vreau să pun niciun fel de presiune, de niciun fel. Știu că lucrurile și viața în sine sunt surprinzătoare și, de cele mai multe ori, când te decizi asupra unui lucru, se prea poate să nu fie așa. Depinde de foarte mulți factori și atunci e din aproape-n aproape. Asta am fost sfătuită și de către medicul meu”, a spus Anca Dumitra pentru Unica.ro

Citește și:
Livia Eftimie, primele declarații despre divorțul de Cătălin Bordea: „Nu m-am așteptat la toate lucrurile astea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people