Anca Dumitra, dezvăluiri despre sarcină. Cum se simte actrița, însărcinată cu primul copil: „Singura poftă, într-adevăr, pe care am avut-o…”

Actrița vorbește cu multă emoție despre copilul pe care îl așteaptă.

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, se pregătesc pentru o schimbare importantă în viața lor, deoarece vor deveni părinți în curând. Actrița se află în trimestrul al treilea al sarcinii și sunt nerăbdători să își întâlnească copilul. Această perioadă este una deosebit de fericită pentru ei, iar Anca a împărtășit această bucurie și cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, postând mai multe imagini cu burtica în creștere.

Deși în primele luni, a avut de înfruntat stări de greață, actrița a depășit această perioadă, iar acum se bucură de ultimele luni în ipostaza de gravidă.

„Am trecut deja de mai bine de jumătate. Ne apropiem de trimestrul trei. Într-adevăr, primul trimestru a fost un pic interesant, cu mici grețuri. După ora 15, așa, în fiecare zi, se instalau. A fost și o perioadă cu mult somn. Dar apoi mi s-a spus că în trimestrul 2 vor dispărea aceste grețuri ca prin minune, și, într-adevăr, n-a mai fost nici urmă de ele”, a povestit actrița în interviul acordat TVMania.ro.

Vedeta din serialul Las Fierbinți a dezvăluit și cum au reacționat soțul său și familia lor la vestea că vor avea un copil.

„Ca oricine în situația dată, e fericit, e nerăbdător. Suntem deschiși să vedem ce ne așteaptă. Cel mai important este să fim sănătoși, de restul ne ocupăm (…) A fost foarte frumoasă și foarte interesantă emoția fiecăruia în parte, când au aflat, indiferent că e vorba de familia apropiată, de familia extinsă sau de cei mai buni prieteni. S-au emoționat, s-au bucurat și așteaptă cu nerăbdare să cunoască bebele”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Actrița vorbește cu multă emoție despre copilul pe care îl așteaptă.

„Este atât de energic pe cât se poate în această perioadă. E o senzație foarte frumoasă. Mă bucur nespus de tare. Mă simt binecuvântată. Ne simțim binecuvântați. E o minune și sperăm să facem față cu brio. Îmi doresc să fie un copil sănătos, voios, un copil bun, să-ți fie drag să stai în prezența lui”, s-a confesat ea.

Anca Dumitra a vorbit deschis și despre primele luni de sarcină și poftele pe care le-a avut în acea perioadă.

„Nu am ridicat astfel de probleme de gravidă, am fost destul de cumințică, nu pentru că mi-am impus, ci pentru că nu a fost cazul. Nu l-am trimis pe soț în miez de noapte, nu am cerut știu eu ce budincă după ora prânzului… (râde). Singura poftă, într-adevăr, pe care am avut-o, dar a fost și este din totdeauna, e treaba asta cu cireșele. Recunosc, nu pot să mă abțin, câte îmi dai atâtea mănânc. Cred că are treabă cu faptul că știi că nu ai tot timpul anului cireșe și atunci profiți cât poți de tare. Și așa am făcut”, a mai spus actrița.

Cum s-au cunoscut actrița și soțul ei

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, formează un cuplu discret și își trăiesc povestea de iubire departe de ochii publicului, în ciuda notorietății de care se bucură actrița.

Anca Dumitra trăiește o poveste de dragoste alături de omul de afaceri Manfred Spendier, care e de origine austriacă. Cei doi au făcut cununia civilă la jumătatea lunii decembrie a anului 2022, iar în aprilie 2023 s-au căsătorit religios.

Invitată la podcast-ul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar, Anca Dumitra a povestit cum l-a cunoscut pe Manfred Spendier, cel care i-a devenit ulterior soț.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți. Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un moment dat a zis: ‘She is the perfect girl’ (n.red. este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra.

Citește și:
Christina Hendricks s-a căsătorit. Cum a arătat nunta actriței din Mad Men

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people