Anca Dumitra, apariție superbă la un eveniment. Cum a fost surprinsă alături de soțul ei

Anca Dumitra este rezervată când vine vorba de viața ei personală și căsnicia cu Manfred Spendier.

Anca Dumitra, apariție superbă la un eveniment. Cum a fost surprinsă alături de soțul ei

Anca Dumitra, cunoscută publicului larg datorită rolului din serialul „Las Fierbinți”, difuzat de PRO TV, în cadrul căruia o interpretează pe simpatica Gianina, trăiește o poveste de dragoste alături de omul de afaceri Manfred Spendier, care e de origine austriacă. Cei doi au făcut cununia civilă la jumătatea lunii decembrie a anului 2022, iar în aprilie 2023 s-au căsătorit religios. 

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, formează un cuplu discret și își trăiesc povestea de iubire departe de ochii publicului, în ciuda notorietății de care se bucură actrița. Recent, vedeta și partenerul ei au fost împreună la o nuntă, iar ea a împărtășit pe Instagram câteva imagini de la eveniment.

Pentru ocazia asta, Anca Dumitra a ales două ținute, prima fiind compusă dintr-o rochie lungă neagră, cu o crăpătură pe picior, completată cu o eșarfă albă de blană și mănuși negre transparente. În ceea ce privește a doua ținută, actrița a optat pentru o rochie roșie cu umerii goi. În cadrele publicate de vedetă, ea este surprinsă în compania soțului ei, Manfred Spendier.

Invitată la podcast-ul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar, Anca Dumitra a povestit cum l-a cunoscut pe Manfred Spendier, cel care i-a devenit ulterior soț.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți. Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un moment dat a zis: „She is the perfect girl” (n.red. este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra.

„Bine, ce să spun, așa cucerești tu o femeie?”, a fost reacția actriței la cele întâmplate. După câțiva ani însă, cei doi s-au întâlnit și de acolo până la decizia de a se căsători nu a mai fost decât un pas.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Anca Dumitra a oferit detalii inedite despre cum a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Actrița din „Las Fierbinți” a povestit cu entuziasm despre marele moment, dar a oferit și câteva detalii despre viața lor de cuplu. Cererea în căsătorie a avut loc într-o vacanță în Santorini, într-un cadru de poveste, foarte romantic. Ba mai mult, aceasta s-a bucurat și de o surpriză inedită, la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

„Cererea în căsătorie a fost foarte frumoasă și emoționantă. S-a întâmplat în Santorini, un cadru de vis, și a fost un moment al nostru, cum e și firesc, de altfel, dar pregătit într-un fel surprinzător, însă și romantic. Ce pot să spun este că probabil nu m-aș fi așteptat niciodată să fie artificii. Asta cred că a fost un plus de magie”, a spus Anca Dumitra.

În ceea ce privește numele pe care îl poartă acum, actrița și-a anunțat fanii că, pentru ei, rămâne în continuare Anca Dumitra, chiar dacă în buletin poartă numele de familie al soțului ei.

„Pentru toți oamenii sunt Anca Dumitra, așa că voi rămâne așa peste tot. În acte este mai simplu, este Spendier”, a completat actrița.

Citește și:
Cătălin Scărlătescu, declarații inedite despre viața lui după ce a părăsit show-ul Chefi la cuțite: „Eram nevoit să supraviețuiesc'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people