Anca Dumitra, actrița din serialul Las Fierbinți, s-a căsătorit civil

Anca Dumitra, actrița cunoscută pentru rolul din serialul „Las Fierbinți” de la PRO TV, s-a căsătorit civil.

Anca Dumitra, actrița din serialul Las Fierbinți, s-a căsătorit civil

Anca Dumitra s-a căsătorit civil. Actrița cunoscută publicului larg datorită rolului din serialul „Las Fierbinți”, difuzat de PRO TV, în cadrul căruia o interpretează pe simpatica Gianina, trăiește o poveste de dragoste alături de Manfred Spendier.

Anca Dumitra este rezervată în ceea ce privește viața ei personală și au fost puține ocazii în care a vorbit despre relația pe care o are cu Manfred Spendier, un om de afaceri austriac. Duminică, 18 decembrie, actrița s-a căsătorit civil cu partenerul si și a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva fotografii de la starea civilă. În imagini, putem vedea că Anca Dumitra a fost îmbrăcată într-o rochie roșie, în timp ce Manfred Spendier a ales un costum negru. 

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Anca Dumitra a fost cerută în căsătorie în 2022. Pe 31 august, a împlinit 35 de ani, iar Cătălin Măruță a sunat-o în emisiunea sa de la PRO TV pentru a-i ura „La mulți ani.” Prezentatorului i-a atras atenția un inel pe care actrița îl purta pe deget și a întrebat-o dacă este unul de logodnă. În urma răspunsului oferit, s-a înțeles că a fost cerută în căsătorie.

„Cumva cred că dacă e pe mâna care trebuie, cam asta ar însemna”, a declarat Anca Dumitra în emisiunea „La Măruță.”

Anca Dumitra a venit împreună cu partenerul ei, Manfred Spendier, la ceremonia de decernare a Premiilor Gopo 2022, fiind prima dată când cei doi apar împreună în public.

Invitată în emisiunea „La Măruță” acum ceva timp, Anca Dumitra a oferit o serie de detalii cu privire la povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent. Nu a precizat de cât timp formează un cuplu cu Manfred Spendier, însă a explicat faptul că vrea ca viața ei amoroasă să rămână departe de lumina reflectoarelor. 

Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult.”

Citește și:
Radu Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru sora lui, Violeta, de ziua ei de naștere

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people