Anca Dumitra a împlinit 37 de ani. Actrița se pregătește să nască primul copil

Anca Dumitra a împlinit 37 de ani, iar cu această ocazie a publicat imagini inedite.

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul său „Gianina” din serialul Las Fierbinți, a încântat fanii cu cea mai recentă fotografie în care apare cu burtica de gravidă. Actrița, alături de soțul său, Manfred Spendier, se pregătește să devină mamă în câteva săptămâni. Imaginea postată marchează și aniversarea ei de 37 de ani.

Anca Dumitra, imagine inedită de ziua ei de naștere

În ultimele luni, Anca Dumitra a fost activă pe rețelele sociale, împărtășind tot mai multe momente din perioada sarcinii. De asemenea, a decis să ia o pauză de la activitățile profesionale pentru a se pregăti de naștere.

Pe Instagram, unde are o mulțime de admiratori, actrița a publicat recent o fotografie în care își expune burtica de gravidă, acoperită cu un cearșaf roșu și ținând un buchet de flori. Imaginea pare să fie parte a unei ședințe foto, iar în descrierea acesteia, Anca Dumitra a menționat „37”, semnificând vârsta sa actuală.

Pentru actrița de la PRO TV, Anca Dumitra, primul trimestru de sarcină a fost oarecum provocator. În cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, ea a dezvăluit că, deși a avut parte de anumite dificultăți, nu s-au înregistrat probleme majore pe parcursul sarcinii.

„Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață, trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat, au fost mici grețuri, pe ici pe colo. Am 22 de săptămâni, un pic de cinci luni și jumătate. Dar sunt plină de energie”, a declarat Anca Dumitra în emisiunea „Vorbește Lumea”.

Ce spune actrița despre sarcină

Actrița este nerăbdătoare să devină mamă. În cadrul unui interviu acordat recent, vedeta a făcut confesiuni emoționante despre noua etapă care urmează în viața ei.

„E destul de relativ cât de curând voi naște. Tot ce îmi doresc este să vină la termen, cum s-ar spune. Să dea Dumnezeu să fie totul bine! Să fim sănătoși, să fim voioși și să dăm startul a ceea ce deja cred că e o minune. Am avut o sarcină ușoară. Chiar dacă primul trimestru a fost mai dificil, comparativ cu al doilea, cel puțin. Am avut grețuri, nu au fost matinale neapărat, asta a fost suprinzător, că știam de grețurile matinale, la mine au fost în a doua parte a zilei. Dar acum, uitându-mă așa înapoi, cel puțin până acum, Doamne ajută, a fost foarte bine.

Chiar nu m-am decis asupra metodei, încerc să mă documentez pe cât se poate. Pe de altă parte, nu vreau să pun niciun fel de presiune, de niciun fel. Știu că lucrurile și viața în sine sunt surprinzătoare și, de cele mai multe ori, când te decizi asupra unui lucru, se prea poate să nu fie așa. Depinde de foarte mulți factori și atunci e din aproape-n aproape. Asta am fost sfătuită și de către medicul meu”, a spus Anca Dumitra pentru Unica.ro

Anca Dumitra trăiește o poveste de dragoste alături de omul de afaceri Manfred Spendier, care e de origine austriacă. Cei doi au făcut cununia civilă la jumătatea lunii decembrie a anului 2022, iar în aprilie 2023 s-au căsătorit religios.

Citește și:
Livia Eftimie, primele declarații despre divorțul de Cătălin Bordea: „Nu m-am așteptat la toate lucrurile astea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people