Anca Dinicu, dezvăluiri inedite înainte de a naște. Actrița este însărcinată în șapte luni: „Am emoții”

Anca Dinicu se pregătește să devină mamă.

Anca Dinicu se apropie cu pași repezi de momentul în care va naște, iar emoțiile cresc pe zi ce trece. Îndrăgita actriță, care poate fi urmărită în serialul de comedie Scara B de la PRO TV, va deveni părinte pentru prima oară, iar rolul de mamă de băiat reprezintă o experiență inedită pentru ea. Din fericire, sarcina a decurs fără complicații până acum.

Anca a aflat că este însărcinată în timpul filmărilor pentru serialul TV. Într-o vacanță petrecută departe de țară, actrița a împărtășit că poftele sale nu au fost exagerate, deși, în timpul unui sejur în Thailanda, a simțit o dorință puternică pentru sărmăluțe.

Anca Dinicu, pe ultima sută de metri cu sarcina

Până acum, vedeta s-a bucurat de o sarcină ușoară, fără stări de rău sau intoleranțe alimentare, ceea ce o face să se considere foarte norocoasă. Cu toate acestea, din cauza apropierii termenului nașterii, Anca Dinicu a anunțat că nu va participa la sezonul doi din Scara B, dar speră să revină în sezoanele următoare. Actrița a mai povestit și despre asemănările dintre ea și personajul său, Claudya, o tânără care face conținut pentru adulți, subliniind că ambele împărtășesc o parte din spiritul tineresc și autenticitate.

„Filmările au mers cât se poate de normal și de natural. La început, când au început filmările, nu știam situația în care voi fi și în care eram în momentul ăla, dar, apoi, când s-a aflat, totul a fost simplu. Noi am avut doar trei zile de filmare, maxim patru, și ne-am mișcat foarte repede. N-a fost atât de obositor pentru mine. Îmi pare rău că n-o să pot să fac parte din sezonul doi, pentru că, iată… Sper să se continue, să vină și sezonul trei, și sezonul patru să revenim, să revin eu, practic.

Nu pot spune neapărat, bine, în fiecare personaj aduc ceva din mine. Nu pot să-mi dau seama. Probabil că sunt uneori tăioasă, uneori ciufută, poate că-mi place să fac și pe șefa de câteva ori, nu neapărat cu oamenii din jurul meu, oamenii dragi, dar poate cu cățeii, poate mă mai răstesc. Da, probabil că am chestii în comun”, a declarat Anca Dinicu pentru FANATIK.

Anca Dinicu, cunoscută și pentru apariția sa în emisiunea Săriți de pe fix, a dezvăluit că, pe măsură ce se apropie momentul nașterii, gândurile despre acest eveniment devin tot mai frecvente. Actrița a mărturisit că, din cauza emoțiilor și a așteptării, a început să aibă coșmaruri legate de naștere, o reacție firească pentru viitoarele mămici aflate pe ultima sută de metri.

„Am emoții! Evident că am emoții. Evident că am coșmaruri. E din ce în ce mai greu. Dar stau cumințică, aștept cele două luni pe care le mai am de stat și, ce să zic, decurge bine. Chiar n-am avut nicio problemă, slavă Domnului. Nu mi-a fost rău, au fost doar chestii normale, nimic ieșit din comun. Pofte nu am. De fapt, am avut o singură dată poftă de sarmale și eram în Thailanda și nu aveam cum să ajung la ele. În rest, nu. Am mâncat tot ce mi-a poftit inima”, a spus Anca Dinicu.

Ce nume ar vrea actrița pentru băiețelul ei

Anca Dinicu a dezvăluit recent la ce nume s-a gândit că va purta viitorul ei copil. Actrița a mărturisit că s-a gândit la câteva variante de nume de băiețel, iar una dintre aceste variante are o semnificație aparte pentru ea.

„Prima oară am zis Andrei, după care am zis că sunt prea mulți Andrei. Apoi am zis Radu, după care am zis: ‘Nu vreau Radu, că o să îi zică lumea Răducu și nu vreau Răducu.’ Acum ne-am hotărât împreună la numele de Rareș, dar peste două luni cine știe cum o să îl cheme, Freddy, Michael. Vreau să fie un nume românesc care să meargă cu Constantin, așa îl chema și pe tata. Noi am aflat că o să fie băiețel de Sfântul Constantin și mi se pare mie drăguț să îi spunem Constantin, plus că e și o melodie pe care o să i-o pun de ziua lui, și când o să mă enervez o să îi zic Costică!”. Constantin sigur rămâne, a povestit Anca Dinicu, transmite spynews.ro

Citește și:
Daliana Răducan și Răzvan Simion, dezvăluiri inedite despre începutul relației lor: „Asta mi-a dat de înțeles că suntem pe drumul cel bun’

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people