Anastasia Soare, mesaj special pentru Kris Jenner cu ocazia zilei de naștere. Cum a apărut „Regina sprâncenelor” la petrecerea vedetei

Anastasia Soare a fost prezentă la petrecerea organizată de Kris Jenner.

Anastasia Soare, mesaj special pentru Kris Jenner cu ocazia zilei de naștere. Cum a apărut "Regina sprâncenelor" la petrecerea vedetei

Pe 5 noiembrie, Kris Jenner a împlinit 68 de ani, iar la ziua ei de naștere și-a făcut apariția și celebra româncă Anastasia Soare, fondatoarea faimosului și apreciatului brand Anastasia Beverly Hills.

Nu mai este de multă vreme un secret faptul că Anastasia Soare are o relație de prietenie cu Kris Jenner. Cele două au fost surprinse împreună cu mai multe ocazii, de la evenimente mondene internaționale, petreceri în familie și chiar pe terenul de golf. Astfel că, fanii nu au fost luați prin surprindere de apariția româncei la petrecerea organizată de Kris Jenner. 

Anastasia Soare a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe fotografii de la ziua de naștere a lui Kris Jenner. În plus, i-a transmis și un mesaj special.

„Să o sărbătoresc pe prietena mea, @krisjenner, este întotdeauna ceva special. Îți mulțumesc că ești cea mai bună prietenă pe care oricine și-ar dori să o aibă. Sper ca în acest an să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani unei prietene și unui om minunat! Sper ca mulți ani binecuvântați să te urmeze oriunde mergi! Te iubim Kris”, se arată în mesajul transmis de Anastasia Soare pe Instagram. 

Românca nu a fost singură la petrecere, ci a mers însoțită de fiica ei, Norvina.

Foto: Instagram

De asemenea, și Kim Kardashian a publicat un mesaj înduioșător pentru mama ei, Kris Jenner. 

„La mulți ani celei mai bune mame din lume! Este atât de greu să exprim în cuvinte ce însemni pentru mine și pentru toți copiii tăi. Sprijinul tău nu poate fi egalat. Tu ești definiția iubirii necondiționate. Și cu toții simțim asta atât de profund. Știu că sunt atât de norocoasă să te am ca mamă și cea mai bună prietenă. Te prețuiesc și nu iau niciodată de-a gata nimic din ceea ce faci pentru noi. Tu ești Regina care a început totul și continuă să ne transforme visurile în realitate. Te iubesc mama.”

Anastasia Soare, cunoscută sub numele de „Regina sprâncenelor”, s-a născut în România și a emigrat în SUA la vârsta de 32 de ani, în 1989, ca mamă singură. În Statele Unite, Anastasia a lucrat ca esteticiană pentru o vreme, iar de la deschiderea salonului propriu (în 1997) a conturat figurile unor supermodele ca Cindy Crawford, Naomi Campbell, Stephanie Seymour, continuând mai apoi cu Jennifer Lopez și o întreagă serie de celebrități din zona filmului.

Din abilitatea ei de a pensa și aranja sprâncenele a apărut inițial o gamă de produse de beauty pentru acestea, fiind una dintre primele în acest sector. Ulterior, Anastasia Soare și-a diversificat interesul către o serie vastă de produse cosmetice inovatoare, inaugurând numeroase saloane de înfrumusețare în SUA și, mai târziu, în întreaga lume. În 2018, Kim Kardashian a dezvăluit lumii întregi că Anastasia a vândut o participație minoritară în afacerea ei, în valoare de două miliarde de dolari. 

Citește și:
Imagini inedite din casa de 60 de milioane de dolari pe care Jennifer Lopez o împarte cu Ben Affleck

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people