Anamaria și Tudor Ionescu, schimb tensionat de replici la Power Couple. Cum a reacționat artistul: „Plec de aici”

Anamaria și Tudor Ionescu au avut un moment tensionat în urma unei probe la Power Couple, ajungând la o ceartă aprigă.

Anamaria și Tudor Ionescu, schimb tensionat de replici la Power Couple. Cum a reacționat artistul: "Plec de aici"

În cadrul ediției a 14-a a emisiunii Power Couple România, difuzată pe 5 martie 2024, între Anamaria și Tudor Ionescu au avut loc confruntări intense. Camerele de filmat au surprins o ceartă aprigă, în care concurenta a cedat nervos, iar partenerul său și-a pierdut controlul.

Anamaria și Tudor Ionescu se află într-o situație delicată în etapa cinci a competiției Power Couple România. În episodul precedent, difuzat pe 4 martie 2024, cei doi au suferit o pierdere financiară semnificativă în urma probei de shopping rapid.

Având doar 500 de euro în pușculiță, concurenta a fost nevoită să investească întreaga sumă în abilitatea partenerului său de a rămâne silențios. Anamaria Ionescu a transmis clar soțului său că este vital să depună toate eforturile pentru a câștiga misiunea din ediția 14 de pe 5 martie 2024.

Cu toate acestea, la începutul jocului, lucrurile s-au complicat pentru cei doi. Anamaria Ionescu a trăit într-o permanentă tensiune pe toată durata provocării, oferindu-i partenerului său indicații clare în timp ce acesta gestiona cu abilitate sarcinile casnice. Totuși, o greșeală comisă la final i-a costat toți banii investiți.

Anamaria și Tudor Ionescu, ceartă aprigă la Power Couple

Atmosfera s-a încins când Tudor Ionescu s-a așezat pe canapea și a început să preseze o jucărie cu mâna. Dani Oțil a avut dificultăți să-și stăpânească râsul, luptându-se să nu izbucnească în hohote. După pierderea probei, Anamaria Ionescu a reacționat vehement. Aceasta a lovit obiectele din mână și a părăsit platoul de filmare.

„Nu m-am gândit că aia chițăie chiar așa”, a mărturisit solistul de la Fly Project.

„Am pierdut toate probele în care am fost încrezătoare. Nu pot să-mi explic cum a putut să deschidă sticla aia de vin, să pună în pahare, să aprindă bățul ăla de chibrit fără să fie nicio problemă. Și nu a putut să pună o jucărie dintr-o parte în alta fără să apese pe ea. Este peste limita mea de a înțelege, nu pot să înțeleg”, a spus soția artistului cu lacrimi în ochi.

După episodul nervos, Anamaria Ionescu a început să strige la soțul ei, lacrimând: „Eram atât de aproape!„. Confruntările și reproșurile dintre cei doi au continuat și în testimoniale, unde Tudor Ionescu și-a pierdut controlul.

Solistul de la Fly Project a explodat de furie: „Dar las-o dracu’ de jucărie, parcă am pierdut un milion de euro din banii noștri. Asta e! Și acum ce fac?! Mai vino o dată la emisiunea asta, dar cu altul să fie mai bine. Ce vrei să fac? Asta e! Am greșit, am pierdut. Crezi că eu am comentat ceva când ai ratat tu proba?”.

„Niciodată n-am făcut prostii de genul ăsta! Era să mor pe banda aia ieri. Nu mai puteam să respir”. i-a răspuns soția lui.

„Ok, să-mi spui când te oprești din urlat și țipat ca să știu când plec de aici!”, a mai adăugat Tudor Ionescu, vizibil nervos.

„Ai copil de 6 ani, în puii mei!”, a strigat Anamaria la artist.

După ce tensiunile s-au mai atenuat între ei, concurenta a subliniat că îi pare rău că s-a enervat atât de mult pe soțul ei. De asemenea, Tudor Ionescu a recunoscut greșeala pe care a făcut-o în timpul provocării din ediția 14 a emisiunii Power Couple România, difuzată pe 5 martie 2024.

Ce au spus ceilalți concurenți despre conflictul lor

Opiniile și comentariile celorlalți concurenți au început să apară după ce artistul și partenera sa au ajuns tensionați la cazare. Radu Siffredi le-a spus Oanei Matache și Daianei Anghel că Anamaria Ionescu plângea.

„Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat!”, a mărturisit tânărul.

„Îți dai seama că nu plânge de fericire. Eu nu înțeleg de ce își pune atâta cenușă în cap, jur! Mi se pare că asta e lecția pe care trebuie să o învețe în competiție. Mai avem o etapă și pare că nu a învățat-o”, a dezvăluit soția lui Sorin Gonțea.

„Chiar dacă sunt pe ultimul lor, ei mâine ar putea fi pe primul loc la proba cuplurilor”, a evidențiat Radu Siffredi.

„Păi da, dar când pleci așa setat nu mai faci nimic. Ok, ești pe ultimul loc, dar asta nu înseamnă că pleci acasă neapărat”,a spus Daiana.

„Mie îmi pare rău că nu s-a bucurat de nimic de aici și abia când o să vadă tot ce a realizat…”, a mai spus iubitul Oanei Matache.

„Când o să vadă emisiunea o să-i pară foarte rău că nu s-a bucurat și că și-a dat singură atâta teroare”, a continuat soția lui Sorin Gonțea.

Citește și:
Kanye West și Kim Kardashian, în mijlocul unui nou conflict. De la ce a pornit disputa

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people