Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit în secret. Primele declarații ale actriței: „Suntem tare fericiți”

Ana Odagiu și iubitul ei, Conrad Mericoffer, s-au căsătorit în secret după aproape un an de relație.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit în secret. Primele declarații ale actriței: „Suntem tare fericiți”

Ana Odagiu este în culmea fericirii! Actrița și partenerul ei, Conrad Mericoffer, și-au oficializat relația în fața ofițerului stării civile, iar după cununie, cei doi au părăsit imediat Bucureștiul. Actrița și colegul ei de breaslă formează un cuplu de aproape un an, dar se cunosc de mai mult timp. În trecut, Conrad Mericoffer a fost căsătorit cu Victoria Răileanu și alături de ea are un băiat, pe nume Carol.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit

Timp de mulți ani, au fost prieteni buni și colegi, dar apoi au realizat că există o iubire specială între ei. Cu câteva luni în urmă, și-au făcut relația publică și de atunci totul a fost de vis. Acum, Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au decis să se căsătorească.

„Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA❗️ Povestea rochiei: prima probată și instant calificată”, a transmis Ana Odagiu pe Instagram, alături de câteva imagini îmbrăcată în rochie de mireasă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by Ana Odagiu (@ana_odagiu)

Într-un interviu acordat pentru FANATIK, actrița a făcut primele declarații despre acest eveniment.

„Mulţumim din suflet! Suntem tare fericiţi”, a spus Ana Odagiu.

Cei doi îndrăgostiți au optat pentru o ceremonie intimă, alături de oamenii dragi. Sora Monicăi Odagiu a strălucit într-o rochie creată de Ana Radu, completată de un buchet de trandafiri în nuanțe variate. Deși fanii s-ar fi așteptat să o vadă pe vedetă la petrecerea de după, cuplul a ales să nu sărbătorească în acest fel. Într-un mod neașteptat, în loc să se dedice petrecerii imediat după cununie, sora Monicăi Odagiu a ales să celebreze prin muncă.

„Mă îndrept spre spectacol, în Focșani. Suntem în plină repetiție”, a dezvăluit actrița pentru FANATIK.

Ce temeri are actrița referitor la relație

Când vine vorba despre viața ei personală, Ana Odagiu este foarte discretă. Ea și partenerul ei s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, însă de ceva timp au decis să dea o șansă relației lor. Actrița a dezăluit ce temeri are legate de relație. Aceasta a fost alimentată de către prietenii ei, care i-au sugerat să nu intre într-o relație cu un actor, în ciudat dorințelor sale.

„Până acum ne plângeam și eu, și Monica că suntem singure. Eu am intrat într-o relație acum. Am așteptări mari pentru că el a venit după o perioadă destul de lungă a mea în care am fost singură. Trei ani am fost singură. (…) Este actor. Deși toți prietenii mei spun, mamă, să nu vă luați actrițe, eu întotdeauna mi-am dorit un actor. Eu cu actorii comunic într-un fel, avem aceleași probleme, aceleași măcinări, este adevărat că orgoliile sunt cât casa. Se discută care este mai talentat, care nu. Avem chestia asta, din cauza acestui ego pe care actorii îl au ușor mai dezvoltat, dar eu pot să duc și treaba asta atâta timp cât vorbim aceeași limbă, și sunt pentru asta, pentru a avea același limbaj cu partenerul, a spus Ana Odagiu într-un interviu din trecut pentru FANATIK.

Citește și:
Kate Winslet, greu de recunoscut în noul său film „The Regime'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people