Ana Odagiu, mărturisiri sincere despre relația cu soțul ei, Conrad Mericoffer: „Eram convinsă că o să rămânem niște buni prieteni”

Ana Odagiu a vorbit deschis despre cum s-a cunoscut cu soțul ei și momentul în care a realizat că s-a îndrăgostit.

Ana Odagiu, mărturisiri sincere despre relația cu soțul ei, Conrad Mericoffer: "Eram convinsă că o să rămânem niște buni prieteni"

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer și-au oficializat relația în luna mai a anului trecut, când au semnat actele la Starea Civilă. La finalul lunii septembrie, cei doi au avut o ceremonie religioasă emoționantă pentru a-și uni destinele. Într-un interviu acordat pentru Playtech Știri, actrița a dezvăluit detalii despre cum a început povestea lor de dragoste.

Ana Odagiu, dezvăluiri inedite despre soțul ei

Fiind ambii actori, se cunoșteau de mult timp, iar participarea la spectacolul „Crimă la Howard Johnson” i-a apropiat și mai mult. După confesiunile despre problemele din viața de zi cu zi, cei doi au realizat că sentimentele lor depășesc stadiul de prietenie, alegând să își consolideze relația la un nivel mai profund.

„Noi jucam împreună într-un spectacol Crimă la Howard Johnson se numește. El era pe dublă cu un alt coleg de-al meu și eu jucam mai mult cu celălalt coleg. De câte ori venea Conrad, eu aveam emoții pentru că era foarte serios și nu știam ce și cum. Acum jucăm împreună într-un alt spectacol pe care l-am făcut împreună Despărțiți din dragoste.

E foarte bine să joc cu el și învăț lucruri de la el. Important este că acum facem niște spectacole pe care el le regizează. Eu nu prea ascult de nimeni și am nevoie de un călău care din când în când să dea cu biciul și el cred că o face într-un mod foarte non – invaziv, cât să scoată de la mine ce trebuie, dar fără să simt că pune presiune și asta e magic”, a declarat Ana Odagiu.

Întrebată care a fost momentul în care a realizat că între ei este ceva mai mult decât o simplă relație între colegi, Ana Odagiu a recunoscut că o discuție avută într-o seară a făcut-o să își dea seama că s-a îndrăgostit.

„A fost o discuție într-o seară, am vorbit foarte mult fiecare de problemele lui, eu de ale mele, el de ale lui. Pe la 12.00 noaptea eram convinsă că o să rămânem niște buni prieteni, care o să ne spunem problemele, dar iată că nu s-a întâmplat așa. A doua zi eu deja mă trezisem îndrăgostită, înțeleg că și el. A fost o întâlnire foarte frumoasă și continuă să fie”, a mai spus actrița.

Cei doi s-au căsătorit într-un cadru de poveste

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au celebrat uniunea lor religioasă în data de 23 septembrie, la câteva luni după ce au avut o ceremonie civilă. Acest moment special a fost marcat în prezența persoanelor dragi lor. În loc să aleagă un loc de lux, cei doi au optat pentru o terasă în centrul Bucureștiului, situată în apropierea Teatrului Național, unde au petrecut alături de familie și prieteni, conform informațiilor oferite de Spynews.

Rochia purtată de Ana Odagiu la ceremonia religioasă a fost una lungă, cu o croială dreaptă și cu decupaj pe un picior. Artista a ales o rochie simplă, punând accentul pe confort în ziua cea mare. Cu această alegere, ea a captat atenția tuturor prin eleganța ei în cea mai importantă zi din viața sa.

Citește și:
Shannen Doherty, decizie dureroasă pe fondul luptei sale împotriva cancerului: „Prioritatea mea în acest moment este…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people