Ana Baniciu și Edy Kovacs au dezvăluit sexul copilului pe care îl așteaptă: „Suntem la jumătatea drumului”

Ana Baniciu și Edy Kovacs vor deveni părinții unui băiețel.

Ana Baniciu și Edy Kovacs au dezvăluit sexul copilului pe care îl așteaptă: "Suntem la jumătatea drumului"

Ana Baniciu, fiica artistului Mircea Baniciu, se pregătește să devină mamă de băiețel! Cântăreața a confirmat că este însărcinată în patru luni și a oferit detalii pentru FANATIK.ro. Până în prezent, artista a afirmat că nu a avut nicio problemă în timpul sarcinii și speră că totul va decurge la fel de bine și în continuare.

Ana Baniciu va avea un băiețel

Cântăreața este plină de entuziasm în așteptarea momentului în care își va ține copilul în brațe. Ea și soțul ei, Edy Kovacs, sunt cât se poate de fericiți, iar sexul bebelușului a fost dezvăluit într-o postare făcută de partenerul artistei. Ana Baniciu adoptă o atitudine tradițională și a evitat să organizeze un eveniment special pentru a dezvălui sexul copilului. Cu toate acestea, ea a confirmat deja că este însărcinată cu un băiețel, eliminând orice suspans.

„Mă simt foarte bine, este o sarcină ușoară, mulțumesc lui Dumnezeu. Sper ca așa să și continue. Suntem la jumătatea drumului, în al doilea trimestru de sarcină și, ce să zic? Sunt foarte fericită. Noi am anunțat deja că este un băiat. Nu, nu aș face așa ceva (n. red.: gender reveal). Eu sunt mai pe modă veche, dacă se poate așa, nu sunt cu gender reveal-uri”, a declarat Ana Baniciu pentru Fanatik.

Ana Baniciu a făcut anunțul despre sarcina ei pe Instagram, împărtășind câteva imagini cu burtica în creștere, alături de soțul său. În postare, vedeta a exprimat entuziasmul său pentru noul capitol al vieții lor și a menționat că a avut dificultăți în a păstra secretul, mai ales că burtica a început să devină evidentă și lumea începea să bănuiască deja.

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește🥹 Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu!”, a transmis Ana Baniciu pe Instagram.

De trei ani, Ana Baniciu este într-o relație cu Edy Kovacs, partenerul care pare să o fi cucerit definitiv. Cei doi se pregătesc acum să își înceapă o nouă etapă în viața lor, concentrându-se pe rolul de părinți pentru copilul lor.

Cum s-au cunoscut cei doi

Fiica lui Mircea Baniciu a abordat de câteva ori subiectul relației ei de dragoste, însă a ales să ofere puține detalii despre intimitatea sa. Cunoscută pentru discreția cu care își protejează viața personală, vedeta s-a căsătorit cu partenerul său, Edy Kovacs, pe 8 septembrie anul trecut. La scurt timp după ceremonie, cei doi au primit vestea minunată pe care Ana Baniciu a împărtășit-o recent fanilor săi.

În ceea ce privește modul în care s-au cunoscut, o prietenă comună a fost cea care i-a introdus.

„Eu cu Edy ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care se mutase perete-n perete cu mine și într-o seară a vrut să ieșim. A zis că vine un prieten să ne ia, să facem o plimbare cu mașina, ei erau prieteni deja. Nu am avut niciodată vreo tangență cu Edy, venim din lumi diferite, în schimb, ce mi-a zis el după, că am găsit mesaje pe Instagram de la el, nu le văzusem înainte.”, a povestit Ana Baniciu despre începuturile relației cu Edy, în podcastul lui Andrei Niculae.

Citește și:
Confesiunea cutremurătoare făcută de Anca Lungu: „Au trecut 365 de zile de când mi-am pierdut cel de-al 3 lea copil'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people