Ana Baniciu, schimbare de look spectaculoasă în timpul nunții sale. Cum arată acum artista

Ana Baniciu și-a făcut o schimbare de look inedită în timpul nunții sale cu Edy Kovacs.

Ana Baniciu, schimbare de look spectaculoasă în timpul nunții sale. Cum arată acum artista

Ana Baniciu a apelat la o schimbare surprinzătoare de look. Transformarea artistei a avut loc în timpul nunții sale cu partenerul ei, Edy Kovacs, iar vedeta a făcut acum publice imagini cu noul ei look. 

Persoanele care au fost prezente la nunta Anei Baniciu cu Edy Kovacs au avut parte de o surpriză. În timpul evenimentului, artista a trecut printr-o transformare spectaculoasă, mai exact s-a tuns, astfel că atunci când a apărut în fața invitaților cu a doua ținută, aceștia au observat și noua ei coafură. 

A fost o nuntă foarte specială, a fost foarte dinamică. Au fost și niște momente super emoționante în care a cântat Mircea Baniciu, a cântat ea alături de Raluca, fiind prietena ei cea mai bună. A avut și un moment inedit în care s-a tuns în timpul nunții. S-a schimbat în cea de-a doua ținută și s-a tuns chiar în timpul evenimentului. Când s-a schimbat în cea de-a două ținută, a apărut cu părul mai scurt. Toată lumea era WOW când s-a întâmplat acest lucru”, a declarat unul dintre apropiații Anei Baniciu, pentru WOWbiz.ro.

Ana Baniciu a publicat pe Instagram imagini cu noul ei look, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Fanii au complimentat-o și i-au spus că îi stă foarte bine. „Ce-mi place”, „Wow ce bine îți stă!”, „Ce bine îți stă așa tunsă!”, „Să-ți fie de bine”, „Îți stă foarte bine.” 

Ana Baniciu s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Edy Kovacs, în cadrul unei ceremonii care a avut loc duminică, 24 septembrie, la câteva săptămâni distanță de când s-au căsătorit civil. Artista și partenerul ei așteptau cu nerăbdare acest moment important din viața lor. 

Ana Baniciu a fost condusă la altar de către tatăl ei, muzicianul Mircea Baniciu. Cântăreața a optat pentru o rochie de mireasă albă, tip sirenă și cu spatele gol, iar soțul ei a preferat un costum negru, clasic. La petrecere au participat mai multe nume cunoscute din showbiz-ul autohton, printre care Irina Rimes, care a venit însoțită de partenerul ei, David Goldcher, Sore, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Horia Brenciu, Sandra Izbașa și soțul ei, Răzvan Bănică, Cristina Ciobănașu, Roxana Ionescu, Alexia Țalavutis și Anca Dinicu. A fost prezentă și Raluka, iar ea a întreținut atmosfera alături de Connect-R.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil vineri, 8 septembrie. Familiile lor, precum și prietenii apropiați, au fost prezenți la acest eveniment important. Pentru această ocazie, artista a fost îmbrăcată într-un costum alb, din tweed, compus dintr-o rochie mini și un sacou. Ținuta ei a fost completată de o pereche de sandale de detalii prețioase. În ceea ce îl privește pe Edy Kovacs, acesta a preferat o cămașă albă, un sacou, o pereche de pantaloni oversized și pantofi sport.

Citește și:
Un nou succes profesional pentru Șerban Copoț după ce a plecat de la iUmor: „Al patrulea an consecutiv în care câștigăm medalia de aur'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people