Ana Baniciu, primele dezvăluiri după ce a născut un băiețel. Cu ce probleme s-a confruntat artista: „Se auzea cum bătăile inimii scădeau”

Ana Baniciu a povestit în detalii experiența nașterii și cum s-a descurcat în prima săptămână cu copilul.

Ana Baniciu a născut un băiețel pe data de 4 iunie, deși termenul stabilit de către medici era 12 iunie. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, au devenit părinți pentru prima dată și trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. 

Ana Baniciu, dezvăluiri inedite despre naștere

La o săptămână de la naștere, Ana Baniciu a decis să le povestească urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum a decurs întregul proces, dar și cum a trecut prima săptămână cu copilul acasă. Artista a dezvăluit că inițial trebuia să aibă o naștere naturală, însă venirea mai devreme pe lume a copilului i-a determinat pe medici să recomande nașterea prin cezariană.

„Acum o săptămână m-am trezit la 6 dimineața cu o contracție. Prima contracție puternică m-a trezit din somn. După care m-am culcat la loc pentru că medicul meu mi-a zis să urmăresc și să fie regulate, altfel sunt contracții false și nu trebuie să ne stresăm. Oricum m-a rugat să nu mă stresez pentru că ne pregăteam de o naștere naturală și în general ea durează ore în șir, nu era o chestie de pe un minut pe altul. M-am culcat la loc, după care m-am trezit din nou cu altă contracție. Am zis că este momentul să mă duc să mă spăl, să mă spăl pe cap, să mă aranjez un pic, să mă îmbrac și să plecăm. Nu știam cum să îl trezesc pe Edy și cum să-i spun. Mi-a fost frică să nu se sperie, l-am luat încet, i-am spus că au început durerile și că trebuie să mergem mai devreme la doctor.”, a spus artista pe InstaStory.

Odată ajunsă la spital, Ana Baniciu a aflat că se confrunta cu o problemă, motiv pentru care a fost nevoie să nască prin cezariană.

„La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada de sarcină de o naștere naturală. Am avut o sarcină foarte ușoară. Într-adevăr, în ultimele săptămâni m-am resimțit fizic, am avut foarte multă apă în organism, mi s-au umflat foarte tare picioarele. Am și muncit foarte mult cu casa pentru că ne-am dorit să ne mutăm. Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor: De la început mi-am dorit foarte mult să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers, însă l-am rugat ca, în momentul în care apare orice fel de risc, să mă anunțe. Nu vreau să risc nimic și atunci facem cezariană. De ce am vrut să nasc natural? Pentru că am o toleranță extrem de mare la durere, știu ce înseamnă durerea pentru că am mai avut dureri femeiești. Nu mă speria și voiam să am o experiență full, cu chinuială, dar unică.

În ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical, acesta fiind foarte strâns. Eu când aveam contracții puternice, el se chinuia să se ducă în jos și se oprea oxigenarea lui. Se auzea cum bătăile inimii scădeau. Atunci am hotărât că facem cezariană. (…) Vreau să vă zic că bebelșul nostru s-a născut pe Rolling Stones pentru că domnul doctor m-a întrebat ce muzică vreau să ascult. A fost o experiență a nașterii foarte frumoasă.”, a continuat artista.

De ce nu vor artista și soțul ei să dezvăluie imagini cu chipul copilului

De asemenea, Ana Baniciu a dezvăluit și motivul pentru care ea și partenerul ei nu doresc, momentan, să arate mai multe imagini cu chipul copilului.

„Avem un bebeluș superb pe care nu știu când o să-mi fac curaj să vi-l arăt. L-aș arăta cu mare drag, dar nu știu… e o chestie de nu pot să explic. Cu siguranță îl veți vedea la un moment dat, dar acum am preferat să îl ținem așa mai… Pentru că e nou-născut și e mic. Dar vi l-aș arăta ca să mă fălesc, cât de frumos e. E extraordinar. Oricum, îl hrănesc exclusiv la sân în perioada asta, e cea mai grea parte din toată treaba nașterii. Am lăptic și îmi doresc să își ia toți nutrienții.”, a dezvăluit Ana Baniciu.

Citește și:
Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre fiul ei, Alex, și partenera acestuia: „Dacă vede că vorbesc de el…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people