Ana Baniciu, prima imagine cu băiețelul ei. Mircea Baniciu, declarații inedite după ce a devenit bunic: „Este foarte frumos”

Ana Baniciu a publicat prima imagine cu băiețelul ei și al lui Edy Kovacs.

Ana Baniciu a născut un băiețel, iar vedeta a publicat prima imagine de familie. Pe data de 4 iunie, artista a devenit mamă pentru prima dată, deși termenul stabilit de către medici era 12 iunie. Cântăreața a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie emoționantă prin care și-a anunțat fanii că a născut.

Ana Baniciu, prima imagine cu bebelușul

La scurt timp după ce a născut, Ana Baniciu a împărtășit cu fanii prima imagine cu băiețelul.

„04.06.2024 , ora 14:34 Ne-am rugat să fie sănătos… dar e perfect! Suntem topiți de iubire și recunostință”, a fost mesajul transmis de Ana Baniciu pe Instagram.

De asemenea, Ana Baniciu l-a surprins și pe soțul ei, Edy Kovacs, într-o ipostază emoționantă cu fiul lor.

Mircea Baniciu este în culmea fericirii, deoarece fiica lui, Ana Baniciu, a devenit pentru prima dată mamă. Artista și soțul ei, Edi Kovacs, au sărbătorit cu entuziasm nașterea primului lor copil, un băiețel sănătos, pe 4 iunie. Deși cântăreața ar fi preferat o naștere naturală, tatăl ei a dezvăluit că aceasta a avut loc prin cezariană, deoarece bebelușul era destul de mare. Medicii estimaseră inițial termenul nașterii pentru 12 iunie, însă micuțul a sosit pe lume cu câteva zile mai devreme.

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav. Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine. Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mână și vom merge în parc”, a spus Mircea Baniciu, tatăl Anei Baniciu, pentru Playtech Știri.

Deși Mircea Baniciu nu va putea merge la spital pentru a-și vedea nepotul, îl va cunoaște pe micuț când acesta va fi adus acasă. Artistul a explicat că nu va putea fi prezent la maternitate din cauza unor spectacole deja programate. Ana Baniciu urmează să fie externată în câteva zile și se va întoarce împreună cu fiul ei în noua lor locuință.

Artista și soțul ei s-au mutat în casă nouă

Cu câteva zile înainte de a naște, Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au mutat în noua lor casă. Locuința este în zona centrală a Bucureștiului și are o valoare sentimentală enormă pentru artistă. Ana Baniciu a copilărit în casa respectivă, aceasta aparținând bunicilor ei. După câteva luni de renovări și amenajări atent supravegheate, vedeta și soțul ei și-au luat adio de la vechiul apartament plin de amintiri pentru a începe o nouă etapă. Într-o postare emoționantă făcută pe contul ei de Instagram, artista a povestit despre această schimbare care are loc în viața ei.

„Eu azi, 1 iunie, plânsă toată. Așa fac eu când se termină un capitol… și ce capitol! Acum 6 ani, la 25 de ani, mă întorceam învingătoare din Asia Express și cu toți banii strânși și ajutor din partea alor mei, mi-am cumpărat locul meu mult visat! În cei cinci ani de stat aici m-am maturizat enorm, mi-am făcut prieteni pe viață, prieteni alături de care numai eu știu câte petreceri de neuitat s-au derulat! Avem amintiri pe viață de aici… cu miile de discuții de la renumitul bar… barul de la bucătărie! Aici am povestit, am râs, am plâns și am proiectat viitorul. Să nu uit de cel mai important aspect… aici l-am cunoscut pe Edi și aici ne-am legat pe viață! L-am obligat, ce-i drept, să se mute el la mine pentru că la momentul ăla simțeam că nu mă pot reloca… îmi dorisem prea mult cuibul ăsta! Asta este locul din care am plecat spre nunta noastră și spre multe alte provocări și proiecte frumoase la care am participat! Noaptea trecută am stat cu ochii pe pereți și mi-am amintit câte amintiri superbe și câți oameni faini mi-au trecut pragul și evident m-a apucat nostalgia pentru că începe un capitol cu totul nou…”, a scris Ana Baniciu pe contul ei Instagram.

Citește și:
Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre fiul ei, Alex, și partenera acestuia: „Dacă vede că vorbesc de el…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people