Ana Baniciu, o nouă schimbare inedită de look. Artista se pregătește să devină mamă pentru prima oară

Ana Baniciu, însărcinată în cinci luni, a apelat la un specialist pentru o nouă schimbare de look inedită.

Ana Baniciu, o nouă schimbare inedită de look. Artista se pregătește să devină mamă pentru prima oară

Ana Baniciu trece prin cele mai fericite momente din viața ei. În urmă cu cinci luni, artista a aflat că ea și partenerul ei, Edy Kovacks, vor deveni părinți pentru prima oară. Astfel, pregătirile sunt în toi, însă cântăreața a decis să treacă și pe la salon pentru o nouă schimbare de look ce-i vine de minune.

Ana Baniciu, o nouă schimbare de look

Aflată în a cincea lună de sarcină, Ana Baniciu a optat pentru o nouă imagine. Artista a vizitat un salon de coafură unde a ales să-și transforme culoarea părului într-un blond cu șuvițe de o nuanță mai închisă. Cântăreața a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online noul look de care este foarte mulțumită și îi vine perfect.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Ana Baniciu, fiica artistului Mircea Baniciu, se pregătește să devină mamă de băiețel! Cântăreața a confirmat că este însărcinată în cinci luni și a oferit detalii pentru FANATIK.ro. Până în prezent, artista a afirmat că nu a avut nicio problemă în timpul sarcinii și speră că totul va decurge la fel de bine și în continuare.

Cântăreața este plină de entuziasm în așteptarea momentului în care își va ține copilul în brațe. Ea și soțul ei, Edy Kovacs, sunt cât se poate de fericiți, iar sexul bebelușului a fost dezvăluit într-o postare făcută de partenerul artistei. Ana Baniciu adoptă o atitudine tradițională și a evitat să organizeze un eveniment special pentru a dezvălui sexul copilului. Cu toate acestea, ea a confirmat deja că este însărcinată cu un băiețel, eliminând orice suspans.

„Mă simt foarte bine, este o sarcină ușoară, mulțumesc lui Dumnezeu. Sper ca așa să și continue. Suntem la jumătatea drumului, în al doilea trimestru de sarcină și, ce să zic? Sunt foarte fericită. Noi am anunțat deja că este un băiat. Nu, nu aș face așa ceva (n. red.: gender reveal). Eu sunt mai pe modă veche, dacă se poate așa, nu sunt cu gender reveal-uri”, a declarat Ana Baniciu pentru Fanatik.

Ce nume au ales pentru băiețelul lor

Însărcinată în cinci luni, Ana Baniciu se gândește deja la numele pe care îl va purta băiețelul ei și a recunoscut că există deja o variantă care îi place foarte mult.

„Mie îmi place Aris foarte mult, Edy nu știe. Multe nume ce ne plac sunt deja luate. O să vedem. Mie mi-ar plăcea să fie un nume care să înceapă tot cu ‘A’, mi-a plăcut numele meu. Am știut toată viața mea că o să fiu mamă de băiat, mi-am dorit din suflet. La Edy nici nu există varianta cealaltă. Când a confirmat doamna doctor el a fost cel mai fericit. O să facem și o fată, în orice caz”, a spus Ana Baniciu în cadrul unei emisiuni televizate.

Artista a recunoscut că nu se aștepta să rămână însărcinată atât de repede după nuntă însă ea și soțul ei sunt foarte fericiți că acest lucru s-a întâmplat.

„Vreau să treacă mai repede, să cunoaștem băiețelul. Noi ne doream, dar nu ne așteptam. Nu ne așteptam atât de rapid. Când ne-am apucat s-a și întâmplat. A fost un pic șocant, dar emoționant. Am deschis ușa de la baie și Edy s-a speriat. El nu înțelegea. Ne-am bucurat tare mult. Am zis și noi că după nuntă trebuie să ne apucăm rapid”, a mai povestit ea.

Citește și:
O imagine cu Georgina Rodriguez, cenzurată în Iran. Care a fost motivul?

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people