Ana Baniciu, moment emoționant în memoria mamei sale, la nunta cu Edy Kovacs: „Să știu că e și ea acolo”

Ana Baniciu a făcut un gest emoționant în memoria mamei sale, la nunta ei cu Edy Kovacs.

Ana Baniciu, moment emoționant în memoria mamei sale, la nunta cu Edy Kovacs: "Să știu că e și ea acolo"

Ana Baniciu și Edy Kovacs au celebrat căsătoria lor religioasă la sfârșitul lunii septembrie și au organizat un moment emoționant în memoria mamei artistei, care a decedat anul trecut. Ana Baniciu a dorit ca prezența mamei ei să fie resimțită în cea mai specială zi din viața ei. Pe data de 24 septembrie, cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de vis.

Gestul emoționant făcut de Ana Baniciu în memoria mamei sale

Cu toate că zâmbetul i-a luminat fața pe tot parcursul zilei, cântăreața nu a putut să nu se gândească la mama ei, care a plecat din această lume în luna mai a anului precedent. Ana Baniciu ar fi fost fericită să aibă mama sa la nunta ei cu partenerul său de viață și să o vadă în frumoasa rochie de mireasă. În ziua cea mare, artista a pregătit un scaun special decorat cu flori în memoria ei, un simbol care să reamintească tuturor de prezența mamei sale.

„A fost greu. Noi am stabilit nunta în momentul în care maică-mea era în spital. Poate nunta nu ar fi avut loc atât de devreme, am stabilit-o și din dorința mea de a o motiva pe ea să lupte. Ea lupta, săraca, dar nu se mai putea face mare lucru. M-am dus cu gândul ăsta constant, că ea va fi alături de mine. Eu trăiesc cu gândul ăsta, că e alături de mine și toate binecuvântările care au apărut după moartea ei, că sunt foarte multe la număr, eu le văd, toate au legătură cumva cu ea. Sunt convinsă că, de undeva de acolo, lucrează, de unde e ea, că nu știu unde e.

La nuntă a fost dificil, știu că după cununia civilă am fost cu toate florile pe care le-am primit și i le-am dus ei, iar la nuntă am făcut un lucru special, că era obsesia mea, eu voiam să știu că e și ea acolo și atunci am creat un scaun îmbrăcat în flori, care a fost pe primul rând la cununia religioasă. Era gol, nu s-a așezat nimeni și ăla a fost scaunul ei. Vorbesc cu ea nonstop și mă rog, cumva, ei și știu că e alături de mine. Maică-mea a fost obsedată de copilul ei, adică de mine. Toată viața ei s-a învârtit în jurul meu. De fapt, ea nici nu mai avea, la un moment dat, viața ei. Viața ei era viața mea. O chestie foarte grea de dus. Atât pentru copil, cât și pentru ea, probabil. Așa e viața, ăsta e ciclul. Mi-au mai zis, la un moment dat, prietene care sunt credincioase că ăsta e ciclul firesc, doar că a fost cam devreme”, a declarat Ana Baniciu pentru cancan.ro.

Ana Baniciu și mama ei au avut o legătură specială și unică. Artista a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă când aceasta a decedat, iar acest lucru s-a văzut și pe exterior.

„Am slăbit mult după moartea maică-mii, din păcate, pentru că în perioada aia am stat cu ea în spital două luni. N-am mâncat în primă instanță, dup-aia am început să mănânc, fiindcă mi-am dat seama că slăbesc. Dar nu a mai asimilat corpul. Clar s-a întâmplat un declic, am tot slăbit. Țin minte că în ziua în care m-am întors de la spital, când am pierdut-o pe mama, am o oglindă mare cât tot peretele, în baia noastră, și când m-am dezbrăcat, m-am speriat. Adică am zis că așa nu am mai fost niciodată. Cred că am slăbit vreo șapte kilograme. Și pentru mine e foarte mult, că eu n-am fost niciodată grasă. Când m-am întors din spital, am avut 42 de kilograme.”, a mai spus artista.

Citește și:
Britney Spears, noi dezvăluiri șocante despre tatăl său. Ce reguli trebuia să respecte artista

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people