Ana Baniciu, într-o formă excelentă la o lună după ce a născut. Imaginea postată de artistă

Ana Baniciu a revenit la silueta sa la o lună după ce a născut.

Ana Baniciu a surprins recent cu o nouă imagine în care arată extraordinar. La doar o lună de la nașterea băiețelului ei, cântăreața a revenit rapid la o siluetă de invidiat și s-a mândrit pe rețelele de socializare cu talia ei.

Ana Baniciu și-a recăpătat silueta

În luna iunie artista a adus pe lume un băiețel sănătos. Nașterea a avut loc cu câteva zile înainte de termenul estimat, stabilit inițial pentru 12 iunie. Ana Baniciu, pregătită de luni pentru acest moment, a fost susținută de partenerul ei în toate aceste etape.

Acum, la scurt timp după acest eveniment special, Ana Baniciu a revenit pe rețelele sociale pentru a împărtăși bucuria ei. Ea a postat o fotografie într-o rochie maro, care subliniază perfect formele ei. Ana a menționat că se simte excelent în pielea ei și că a reușit să-și recapete rapid talia. Deși petrece mult timp acasă în calitate de mamă nouă, Ana a subliniat că își menține rutina de îngrijire personală zilnică, considerând că acest lucru îi ridică moralul și îi conferă încredere.

Artista, dezvăluiri despre naștere

La o săptămână de la naștere, Ana Baniciu a decis să le povestească urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum a decurs întregul proces, dar și cum a trecut prima săptămână cu copilul acasă. Artista a dezvăluit că inițial trebuia să aibă o naștere naturală, însă venirea mai devreme pe lume a copilului i-a determinat pe medici să recomande nașterea prin cezariană.

„Acum o săptămână m-am trezit la 6 dimineața cu o contracție. Prima contracție puternică m-a trezit din somn. După care m-am culcat la loc pentru că medicul meu mi-a zis să urmăresc și să fie regulate, altfel sunt contracții false și nu trebuie să ne stresăm. Oricum m-a rugat să nu mă stresez pentru că ne pregăteam de o naștere naturală și în general ea durează ore în șir, nu era o chestie de pe un minut pe altul. M-am culcat la loc, după care m-am trezit din nou cu altă contracție. Am zis că este momentul să mă duc să mă spăl, să mă spăl pe cap, să mă aranjez un pic, să mă îmbrac și să plecăm. Nu știam cum să îl trezesc pe Edy și cum să-i spun. Mi-a fost frică să nu se sperie, l-am luat încet, i-am spus că au început durerile și că trebuie să mergem mai devreme la doctor.”, a spus artista pe InstaStory.

De asemenea, Ana Baniciu a dezvăluit și motivul pentru care ea și partenerul ei nu doresc, momentan, să arate mai multe imagini cu chipul copilului.

„Avem un bebeluș superb pe care nu știu când o să-mi fac curaj să vi-l arăt. L-aș arăta cu mare drag, dar nu știu… e o chestie de nu pot să explic. Cu siguranță îl veți vedea la un moment dat, dar acum am preferat să îl ținem așa mai… Pentru că e nou-născut și e mic. Dar vi l-aș arăta ca să mă fălesc, cât de frumos e. E extraordinar. Oricum, îl hrănesc exclusiv la sân în perioada asta, e cea mai grea parte din toată treaba nașterii. Am lăptic și îmi doresc să își ia toți nutrienții.”, a dezvăluit Ana Baniciu.

Citește și:
Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre fiul ei, Alex, și partenera acestuia: „Dacă vede că vorbesc de el…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people