Ana Baniciu, imagini inedite de pe plajă. Cum arată artista în costum de baie la două luni de când a născut

Ana Baniciu și-a încântat urmăritorii online cu noi imagini inedite în costum de baie.

Ana Baniciu a împărtășit pe rețelele de socializare câteva fotografii în costum de baie, la mai bine de o lună după ce a născut. Deși a acumulat 16 kilograme în timpul sarcinii, artista este foarte mulțumită de aspectul ei actual.

La începutul acestei veri, Ana Baniciu a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume un băiețel sănătos. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, au sărbătorit venirea pe lume a fiului lor pe 4 iunie, după ce acesta s-a născut înainte de termen. Ana Baniciu și-a petrecut vara la mare, alegând să se relaxeze pe plajă.

Ana Baniciu și-a uimit din nou admiratorii cu o apariție spectaculoasă, la doar două luni după ce a devenit mamă pentru prima oară. Recent, artista a distribuit pe rețelele sociale câteva fotografii în care apare purtând un costum de baie. Cântăreața a optat pentru un costum de baie de culoare maro, care i-a evidențiat perfect silueta de invidiat.

„Ești superbă, mămico!”; „Mamă, chiar ești mamă!”; „Wow!”; „Aoleu, Anușco!”; „Arăți foarte bine!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea pe care vedeta a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Recent, Ana Baniciu a împărtășit o actualizare a siluetei sale prin câteva imagini de la plajă, într-un costum de baie dintr-o piesă. . Artista a dezvăluit că, în timpul sarcinii, a luat 16 kilograme, însă a reușit să le piardă rapid după naștere, fapt care a surprins-o chiar și pe ea.

„Azi se împlinește o lună de când am născut și cu ocazia asta am avut un strop de timp pentru mine… pentru noi! Am fugit pe plajă și mi-am etalat cu mândrie corpul de după sarcină. Da! Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum și sunt conștientă de asta! Când am rămas însărcinată aveam 47 kg… o greutate pe care încercam de aproximativ doi ani să o mut din loc și nu s-a putut deloc! Sincer… nu îmi plăcea cum arătam, eram șnur și continuarea o știți voi, am luat în sarcină 16 kg pe care le-am primit așa cum au venit, kilograme cu care nu m-am stresat absolut deloc pentru că nu asta era important pentru mine, putem lua și 30, important era bebelușul!

A fost și pentru mine o surpriză faptul că am slăbit la loc în așa scurt timp și știu că nu toate femeile pot face asta! Ce mai știu este că fiecare mamă primește odată cu nașterea un glow aparte, se citește pe față, în ochi și în energia pe care o emană… știu că toate suntem diferite și avem metabolisme poate mai grele de urnit și vă asigur că în cazul meu nu s-a depus nici un strop de efort! Mănânc haotic, alăptez, nu dorm de o lună nopțile și totuși, zâmbesc și mă bucur de fiecare moment în parte! E o perioadă grea, o schimbare radicală, atât corporală, cât și mentală dar ce vă invit eu să facem împreună este să îmbrățișăm tot ce vine, așa cum vine și să ne bucurăm de momentele astea care sunt unice! Iubiți-vă așa cum sunteți, pufoase, slăbănoage ca mine, obosite, pline de lapte pe haine… etc! Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru fiecare mesaj în parte… înțeleg perfect!”, este mesajul Anei Baniciu.

Citește și:
Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre fiul ei, Alex, și partenera acestuia: „Dacă vede că vorbesc de el…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people