Ana Baniciu este însărcinată! Artista le-a dat vestea fanilor: „Am reușit cumva să ținem acest secret”

Ana Baniciu a anunțat că este însărcinată cu primul copil.

Ana Baniciu este însărcinată! Artista le-a dat vestea fanilor: "Am reușit cumva să ținem acest secret"

Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt într-o perioadă foarte fericită! Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, deoarece vedeta a confirmat că este însărcinată. În urmă cu puțin timp, artista a distribuit și primele imagini cu burtica de gravidă, anunțând astfel extinderea familiei lor în următoarele luni.

Ana Baniciu este însărcinată pentru prima oară

Cântăreața a fost mai mult decât încântată să își anunțe fanii din mediul online că este însărcinată pentru prima oară. Ana Baniciu și Edy Kovacs au ținut acest lucru ascuns timp de 4 luni, însă au hotărât să facă totul public acum. Într-o postare emoționantă pe pagina sa de Instagram, artista a declarat că ea și partenerul ei de viață sunt mai mult decât fericiți și abia așteaptă să își țină în brațe bebelușul.

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește🥹 Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu!”, a transmis Ana Baniciu pe Instagram.

Cei doi se mută în casă nouă

De asemenea, Ana Baniciu se pregătește pentru o altă schimbare importantă în viața ei. Artista dezvăluie că ea și Edy Kovacs intenționează să se mute din zona de nord a Bucureștiului și să se stabilească în inima orașului, într-o casă cu un aer extrem de boem. Vedeta a declarat că locuința este spațioasă și are o valoare emoțională neprețuită, deoarece a fost deținută de bunicii săi și va împlini un secol peste doi ani.

Ana Baniciu a precizat că proiectul este foarte costisitor și necesită multă muncă, mai ales din cauza zonei protejate în care se află casa. Artista a precizat că va trebui să conserve ornamentele și elementele de design în conformitate cu aspectul original, însă ea și partenerul ei sunt foarte entuziasmați de schimbarea radicală din viața lor.

„Noi ne mutăm într-o casă care peste doi ani împlinește un secol. Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț. Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Adică geamurile nu poți să le pui termopan, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7000 de modele și trebuie să ai grijă de ele.”, a declarat Ana Baniciu pentru Cancan.

Locuința este în zona centrală a Bucureștiului și are o valoare sentimentală enormă pentru artistă. Ana Baniciu a copilărit în casa respectivă, aceasta aparținând bunicilor ei.

„Da, pe la Rosetti, Parcul Icoanei, zona aia. Sunt niște case superbe. Este casa în care eu am copilărit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare și bunică-mea era obsedată de curățenie. Are aproape cinci metri înălțime tavanul. Are și o scară uriașă, interioară, care trebuia urcată și coborâtă și a fost închiriată, timp de 20 de ani, unui singur om. Este un prieten de-ai noștri, turc, zic prieten pentru că a intrat în familie, îi zice bunicii mele ‘mami’. Anul ăsta, a fost o discuție atât de ciudată, a trebuit eu să mă duc la el, să îi spun că noi am luat decizia să refacem casa asta și că vrem să ne mutăm. Și îmi era aiurea, cum să îl scot pe omul ăsta, care e parte din familia noastră?! A zis că nu e nicio problemă că și el și-a luat un teren la Brașov și vrea să se mute.”

Citește și:
Ce cadou ar fi primit Laura Giurcanu de la Aris Eram, după finala America Express

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people