Ana Baniciu, dezvăluiri surprinzătoare despre sarcină și numele copilului: „Decizia finală…”

Ana Baniciu se pregătește să nască în curând, iar artista este extrem de emoționantă în ceea ce privește momentul în care își va ține copilul în brațe.

Ana Baniciu, dezvăluiri surprinzătoare despre sarcină și numele copilului: "Decizia finală..."

Ana Baniciu se află în ultimele luni de sarcină. Peste 10 săptămâni, artista va ține în brațe primul său copil, un băiețel. Atât ea, cât și soțul ei, Edy Kovacs, sunt extrem de nerăbdători să îl întâlnească pe micuțul lor, pentru care încă nu au decis un nume, cel puțin până acum, având mai multe variante în discuție.

Ana Baniciu se pregătește să nască

Ana Baniciu crede că atunci când își va vedea copilul, va găsi cea mai potrivită alegere pentru numele său. Cântăreața își dorește să aibă o naștere naturală și este foarte emoționată pentru momentul când va veni pe lume primul său copil.

„Mă simt foarte bine,  sunt norocoasă, am avut o sarcină ușoară și sunt emoționată pentru că urmează marea întâlnire cu iubirea vieții mele! Nu l-am dezvăluit (n.r. numele copilului), pentru că nu-l cunoaștem! Avem o listă scurtă de data asta, am avut o listă lungă, de pe care am tot tăiat și încet-încet o să trebuiască să luăm o decizie. Am zis că, probabil, decizia finală se va întâmpla în momentul în care îl vom cunoaște și vom vedea și dacă i se potrivește numele sau un anumit nume!”, a declarat Ana Baniciu pentru Click!

Ana Baniciu și soțul ei renovează casa în care abia așteaptă să locuiască. Vedeta a declarat că locuința este spațioasă și are o valoare emoțională neprețuită, deoarece a fost deținută de bunicii săi și va împlini un secol peste doi ani.

Artista și soțul ei se mută în casă nouă

Întrebată dacă este gata camera copilului, Ana Baniciu a recunoscut că încă mai au de lucru la acest aspect, întrucât nu au finisat nimic din casă.

„Nu e gata nimic, casa nu e gata încă, dar urmează să fie gata cu puțin timp înainte să apară el și o să o rezolvăm și pe asta!”

Ana Baniciu afirma în urmă cu câteva luni că proiectul este foarte costisitor și necesită multă muncă, mai ales din cauza zonei protejate în care se află casa. Artista a precizat că va trebui să conserve ornamentele și elementele de design în conformitate cu aspectul original, însă ea și partenerul ei sunt foarte entuziasmați de schimbarea radicală din viața lor.

„Noi ne mutăm într-o casă care peste doi ani împlinește un secol. Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț. Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Adică geamurile nu poți să le pui termopan, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7000 de modele și trebuie să ai grijă de ele.”, a declarat Ana Baniciu pentru Cancan.

Locuința este în zona centrală a Bucureștiului și are o valoare sentimentală enormă pentru artistă. Ana Baniciu a copilărit în casa respectivă, aceasta aparținând bunicilor ei.

„Da, pe la Rosetti, Parcul Icoanei, zona aia. Sunt niște case superbe. Este casa în care eu am copilărit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare și bunică-mea era obsedată de curățenie. Are aproape cinci metri înălțime tavanul. Are și o scară uriașă, interioară, care trebuia urcată și coborâtă și a fost închiriată, timp de 20 de ani, unui singur om. Este un prieten de-ai noștri, turc, zic prieten pentru că a intrat în familie, îi zice bunicii mele ‘mami. Anul ăsta, a fost o discuție atât de ciudată, a trebuit eu să mă duc la el, să îi spun că noi am luat decizia să refacem casa asta și că vrem să ne mutăm. Și îmi era aiurea, cum să îl scot pe omul ăsta, care e parte din familia noastră?! A zis că nu e nicio problemă că și el și-a luat un teren la Brașov și vrea să se mute.”

Citește și:
Noi detalii despre afacerea lui Meghan Markle. Ce produse se vor regăsi pe site-ul companiei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people