Ana Baniciu, dezvăluiri despre rolul de mamă. Artista și soțul ei au apelat la o bonă: „Să fie un puști sociabil”

Ana Baniciu a împărtășit detalii despre viața de familie și motivul pentru care a apelat la o bonă.

Ana Baniciu a devenit mamă pentru prima dată la începutul lunii iunie, când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Împreună cu soțul ei, artista a ales cu grijă numele copilului, hotărând să-l numească Aris, care are o semnificație aparte.

De când a venit pe lume Aris, Ana Baniciu trăiește cea mai frumoasă etapă din viața sa, bucurându-se intens de fiecare clipă alături de băiețelul său. Atât ea, cât și soțul ei, sunt complet fermecați de micuțul lor. Deși este la prima experiență ca mamă, Ana s-a adaptat rapid și cu ușurință acestui nou rol. În primele luni după nașterea lui Aris, Ana Baniciu a luat o pauză de la cariera muzicală pentru a se dedica pe deplin creșterii fiului său.

Ana Baniciu și Edy Kovacs au apelat la ajutorul unei bone

Întrebată dacă are o bonă, Ana Baniciu a răspuns deschis, spunând că nu a apelat încă la ajutor extern. Ea își dorește să se bucure pe deplin de toate momentele prețioase petrecute alături de Aris în primele luni de viață ale acestuia.

„Bona ajunge la sfârșit de septembrie. Mă bucur că primele 4 luni stau eu exclusiv cu el. Edi are familia numeroasă și am avut, pe parcursul verii, ajutor din partea tuturor. Plus că mi-am dorit ca el să crească înconjurat de multă lume, de familie și de prieteni. Să fie un puști sociabil”, a spus Ana Baniciu pe Instagram.

Recent, artista a postat și imagini noi cu băiețelul ei. Artista este complet fermecată de micuțul Aris, care este tot numai un zâmbet atunci când își vede părinții.

„Bucuria cea mai mare de pe pământ (…) Când îl vede pe tati… e tot un zâmbet!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Aris, numele ales de Ana Baniciu și Edy Kovacs pentru băiețelul lor, poartă o semnificație specială. Acest nume reflectă bunătate și este asociat cu persoane generoase și empatice. Conform unui InstaStory publicat de cântăreață, se crede că cei care poartă acest nume au un impact semnificativ asupra celor din jurul lor.

În limba greacă, numele Aris are mai multe înțelesuri, printre care se numără „drăguț”, „binevoitor” și „îngăduitor”.

Artista a împărtășit cu fanii săi că și-a recuperat rapid silueta după naștere. Ana Baniciu nu a ezitat să recunoască faptul că a purtat un corset special pentru proaspetele mămici. Cu toate acestea, cântăreața a dezvăluit că a făcut acest lucru doar pentru că a fost constrânsă de soacra ei.

Artista și-a recăpătat silueta după naștere

Un corset de acest tip, denumit centura postpartum, este special creat pentru a fi utilizat după o naștere prin cezariană. Acesta ajută la comprimarea abdomenului și la reducerea umflăturii postpartum. În plus, corsetul oferă sprijin mușchilor abdominali, care tind să se separe din cauza întinderii uterului pe parcursul sarcinii.

„Am purtat corset după naștere pentru că soacra mea m-a obligat să fac asta, recunosc. Nu îmi place deloc, mai ales că începuse și căldura”, a spus Ana Baniciu pe Instagram.

La o săptămână de la naștere, Ana Baniciu a decis să le povestească urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum a decurs întregul proces, dar și cum a trecut prima săptămână cu copilul acasă. Artista a dezvăluit că inițial trebuia să aibă o naștere naturală, însă venirea mai devreme pe lume a copilului i-a determinat pe medici să recomande nașterea prin cezariană.

Citește și:
Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre fiul ei, Alex, și partenera acestuia: „Dacă vede că vorbesc de el…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people